Dessa hemskheter

Uscha, varför måste världen vara så hemsk? Nu ska ja absolut inte börja predika om det här, men hur kan folk tro på en god Gud när så mycket hemska saker händer?!

Jag ska som sagt inte skriva så mycket om det som har hänt här, för de som bör veta vet det redan och resten behöver i alla fall inte höra några detaljer från mig.





<3 Josefine
Jag vill att du ska veta att Du finns i mina tankar gumman,
även i många andras. och vi finns här för dig,
Så krya på dig vännen.


Emma - Vila i frid
Nu kände jag inte dig så väl,
men nog för att veta att du var en superhärlig tjej
och det kommer vi alla att minnas.
Du lämnar ett stort hål i mångas tillvaro - du kommer att saknas  ='(

Födelsedagsfest

Lördag 25/4

Ja, nu har jag varit dålig på att skriva igen. Men det är ju mest för mig själv jag skriver, det är kul att ha saker nedskrivet på något sätt. Fast nu har jag inte orkat riktigt.

I alla fall så åkte Jag och mormor ner till veterinären i Härnösand på morgonen med Elvis, när vi var klar där åkte vi till Donken och fick i oss lite mat och Madde kom även dit och mötte upp med oss. Sedan gick vi på stan ett tag, Madde skulle nämligen hitta en klänning som hon kunde ha på efterfesten på sin muckbal, så då hjälpte jag till lite där. Vi hittade en riktigt fin och stilren klänning på Veramoda, den var grå med blomsterbroderi längst ner i ena kanten och så satt den tajt och snävt. Även att jag hittade en fin vit tunika/blus med ljusbrunt blommönster i nederkanten och ett par korta vita shorts, som jag då fick av mormor som en liten tidig födelsedagspresent.

Sen så följde Madde med oss hem, så slapp hon ju ta någon buss senare till mig. Jag städade först lite grann, sedan dekorerade vi smörgåstårtan och den vart så fin :) och sen så gjorde vi iordning bålen (sött vitt vin, fruktsoda, jordgubb oc lime essans, jordgubbar och stjärnfrukt). När allt det var klart började vi göra oss i ordning, tog på festkläderna, fixade håret och smink. Sen till slut kunde vi pusta ut lite och tog oss en välbehövlig drink :) och den satt alldeles perfekt just då. Och så småningom kom alla andra och kvällen flöt på fint :) smörgåstårta, alkohol, sing star, suparspel, vattenpipa, utgång, fylla (även bakfyllan dagen efter :P) och hem kom vi  med.

Vi hade superkul allesammans, en riktigt tjejfest blev det :P Katja, Madde, Carro, Malin, Angelica, Maria och Jessica kom, tack så jätte mycket för en trevlig kväll :)

Åre

Lördag 11/4

Idag har vi varit en sväng till Åre. Stannade på chokladfabriken och köpte dyra och himmelskt goda chokladtryfflar, yuuummie :) sen åkte vi vidare till kabinbanan, åkte med den upp till toppen (även att Önska fick följa med), väl däruppe tog vi en liten fika och njöt av det fina vädret, fatta att vi hade hela 18 grader idag, strålande sol och vindstilla dessutom!!


Sen åkte vi ner och gick ett tag i gallerian inne i staden. Heheh, sen när vi är på väg tillbaka till parkeringen kommer det ett gäng partyprissar, typ 10 avklädda läckra killar, de gick visserligen runt i shorts, men ni fattar nog ändå vad frestad man blev att ta kort :D

Nu vankas det middag här, ojoj kommer nog att vara sprängfull sedan. Det lutar även åt att det blir bastukväll och bärsa ikväll med :) niiice.

Ha det så bra, rulla försiktigt sen då allihopa :P

Höglekardalen

Fredag 10/4

Vi tog en chansning med skotrarna, och faktiskt när man kommit en bit in på skoterleden så var det helt okej med snö. Men annars ser det ut att vara mindre snö här än hemma, rena vårvädret här alltså. Vi åkte till Höglekardalen som är ungefär 2 mil bort bara, tog en glass i det härliga vädret. Sen på vägen hem stannade vi på en is och tog en kopp choklad med Mintu i .. göttans :)

Senare på kvällen bastade vi, i omgångar, gubbarna först sen kärringarna och jag :P Jimmy och djuren var de enda lortgrisarna som varken bastade eller duschade (både Elvis och mormor o morfars katt Bisse är med, plus hunden då). Det var i alla fall superhärligt, satt där och drack öl, snackade skit och svettades :D kan det blir bättre?

Fjällerna

Torsdag 9/4

Har nyss kommit in från en härlig promenad här uppe i fjällandet. Det var tyvärr lite mer vår här än vi hade hoppats på, vi hade ju tagit med oss skotrarna för att kunna åka lite skoter för sista gången i år, hemma går det inte heller. Men det är mysigt ändå, det finns ju så mycket promenadställen här.
 


Och så lägligt så blir det tydligen lingonvecka!! Och då menar jag förstås inte att vi ska gå ut i skogen och plocka lingon, men alla vet nog vad jag menar så jag behöver inte försöka vara rolig, för det är fan inte roligt. Jag har liksom inte grejer med mej, jag hade inte räknat med att den skulle komma så fort när den har varit borta i typ 3 år. Alltid redo!! NOT!! Dessutom är det ju ett antal mil till närmsta affär. Men men, det är ju bara att åka om det krisar, ska inte låta detta besvära mig, nu ska jag ha en trevlig och mysig semester med familjen :)

Glad Påsk :D
PussPuss på er

Nu är båten vår

Lördag 4/4

Idag var vi alla och kollade på båten, som nu är vår, det vart klart i fredags. Mamma och pappa har ju varit där till och från i en vecka och funderat, så nu ville ju vi andra se vad som köpts. Och den är ju grymt snygg, fet festerna på den i sommar då :D !! hehe. Man kan redan se det framför sig. Vi satt och fikade uppe på flybridgen och solen kikade fram, så man kunde ju nästan tro att det var sommar och att båten låg i vatten :P . Ok, det ska väl erkännas att den inte är i helt perfekt skick, det är lite smågrejer här och var som ska fixas. Men det är ju trots allt en årsmodell '90, och vi skulle ju aldrig ha råd med en nyare modell eller en i perfekt skick. Och den här har vi dessutom lyckats få för otroligt bra pris, och så har vi ju en händig pappa som kan fixa.
 

Inte våran på bilden, men likadan. Ville ju visa en bild på en båt i vatten.

(Mainship 41 Grand salon - Double cabin '90)

Tre dagars

Onsdag 1/4

Var på Vendator från 17.00 - 21.00, vi hade introduktion och säljutbildning. Känns så himla skönt att det händer något nu, fast det är ju fortfarande nerövst för att det är något nytt. Just det ja, dessutom har jag ju fått mina papper från skatteverket, och det kanske inte låter sådär jätte roligt för många, men jag ska i alla fall få tillbaka 5000:- så då blev jag ju förstås jätte glad :D det verkar som att våran utlandsresa är säkrad Katja, så nu kan du definitivt räkna med mej!!


Torsdag 2/4

Idag var jag också på Vendator, det är ju en 3 dagars obligatorisk utbildning, fast idag var det bara från 17.00 - 20.00 så då kom man ju inte hem sådär jätte sent och vi hade produktutbildning (Canal digital) och sen fick vi medlyssna. Det som är lite tråkigt är att mycket fritid försvinner, visst jag har hela dagarna, men ikväll skulle jag egentligen ha varit på tävlingslydnadskursen som jag nyligen har börjat med Önska och de flesta andra aktiviteter är ju också på kvällstid men då jobbar ju jag. Och det skulle ju inte förvåna mej om mitt schema kommer träffa in typ alla gånger jag har kurs eller något annat. Men men, jag vill inte börja låta negativ för det är ju jätte bra att jag har fått ett jobb. Och när jag börjar i skolan till hösten så är det ju perfekt, för då har jag ju ett extrajobb där.


Fredag 3/4

Gissa om jag har känt mej stressad idag?! Jag började jobba på dagis 8.30 imorse och skulle sluta 17.00, och den tiden skulle jag egentligen vara nere på Vendator och göra mitt slutprov, så då hade jag hoppats att jag kunde smita lite tidigare men då visade det sig att jag var den som skulle stänga på dagis och då kan jag ju inte gå tidigare. Jenny på vendator hade sagt att det inte gjorde något om jag kom lite senare men det kändes i alla fall jobbigt och stressigt på något vis, fast nu hade jag ju så tur att sista barnet blev hämtad ca 16.30 så då städade jag ju bara upp och släckte ner sen kunde jag åka, och då blev jag bara 15 minuter försenad :) och provet och allt gick jätte bra så nu är jag anställd.

Men jag trivs jätte bra på dagis, alla barnen är så söta och är absolut inte jäätte jobbiga. Så skulle jag kunna få mer jobb där så skulle jag ju inte tveka, hoppas verkligen att jag kan få sommarjobba lite där också.

Bad update

Usch ja, nu har jag verkligen varit dålig på att uppdatera. det har ju varit flera gånger jag tänkt att jag ska skriva det sen, men sen har tydligen blivit inte alls :P men men, jag har väl kanske helt enkelt inte orkat, jag har faktiskt inte ens haft datorn på på 4 dagar tror jag, undantag imorse när jag egentligen hade bråttom men startade den bara för att kunna lägga in några låtar på usb:n till bilen. Jag säger inte att jag SKA... men jag SKA FÖRSÖKA skriva det som jag har tänkt att jag ska skriva, om det verkligen var något att ens nämna (kommer knappt ihåg vad jag har gjort).

Men det kommer isf i något annat inlägg, för just nu orkar jag inte :P som vanligt. Nä men jag ska läsa min bok nu, den är så spännande, kommer väl skriva ett inlägg sen om hur hopplöst allt är när jag har läst ut den. Man vill inte lägga ifrån sig boken för att den är så spännande och för att man vill veta vad som händer i slutet, men när man väl kommer till slutet så blir man ju ledsen för att den är slut :/ precis som man vill ha kakan, men man vill äta den med. Får väl hitta något nytt att läsa, förslag någon? :) tack