Grattis lill-kussen!!

Torsdag 26/2

Idag fyller min lilla kusin Leo 2 år, grattis lillgubben!!
 


Jag och min söta lill-kusse



Jag for ner till Härnösand till optikern först och valde ut mitt andra par glasögon, det var ju ett 2 för 1 erbjudande. Sedan for jag till faster och kusinerna då. hehe, och hon var ju inte sen att sätta en i arbete :P jag fick hjälpa henne att baka en tårta. Det var en botten av rulltårtssmet som man sedan hällde maräng över och gräddade i ugnen i bara 5 minuter, sedan var det grädde och hallon mellan de två lagrerna och även ovanpå. Ojoj, det var så gudomligt gott asså :P heheh. Nu sitter jag och frestar er här. Sedan började det att komma folk runt 3-tiden, vilket spring det var på ungarna!! Fick även gosa med lite bebisar och se faster lilla kula, hoppas det blir en liten flicka denna gång :) jag vill med ha en liten söt bebis, men jag väntar nog heheh plus att det kan ju vara en fördel att ha en karl att skaffa barn med först, eller vad tror ni? :D
 

hihi.. mm, ser ni goo tårtan :D

Barnkalas

    
Leo fick en motorcykel... "Bruuum, bruum i sommar kör jag ifrån dej farsan"



Nää, nu får man ju lite smått ångest. Närå, men jag har ju försökt börja träna lite mer seriöst så nu ska jag träna bort tårtan på en gång, innan den sätter sig på låren eller nått :P hehe, smell you later :D


Besiktning

Onsdag 25/2

Hade besiktning på min bil idag, mormor följde med för hon skulle på vårdcentralen senare så då skjutsade jag dit henne efter. I alla fall så rullar min pärla på fint :D hehe, däremot klagade han lite på min dekal på framrutan, han sa bara så du vet är den lite för hög en sisådär 5 cm. ojdå :P fast det visste jag ju, men så sa han att jag kanske skulle kolla lite på högra bromsklossen fram, för den verkar släpa efter lite så den lite halvt fastnar när jag bromsar, men ändå inte så allvarligt. Ett blankt fint besiktningspapper vart det i alla fall, hade kanske trott att det skulle bli någon 2a (inte för att den är skrotig eller nått).

Efter jag hade släppt av mormor på vårdcentralen åkte jag och hälsade på Carro. Var kul att träffas, det var väl ett tag sen. Det vart att jag typ totalfixade hennes koder och det på hennes blogg, hon skulle egentligen få hjälp av nån annan men han tog sån tid på sig så jag erbjöd mig att fixa den :) se så snygg den blev Carro's blogg. Sen när jag kom hem blev jag ju sugen att göra om designen på min blogg med, så nu är den såhär snygg, med mina flickor där då <3 love you. Jag tycker ju om mina andra kompisar med så ni vet det.

Vet. och optikern

Måndag 23/2

Idag var jag och mormor ner till Härnösand. Elvis, våran perserkatt, hade tid hos veterinären 10:45. Det var en efterkoll sedan hans operation i ögat (hornhinneskada som ledde till herpes i ögat.. låter äckligt, jag vet) och sist vi var där så såg det bra ut och var i stort sett läkt, men nu hade han blodkärl som ledde ner mot ärret mitt över pupillen vilket brukar vara bra för då leds ju syre ner så att det läker riktigt. Men nu hade han även som en blodfläck över ärret som såg lite mysko ut, och det var det, han hade tydligen fått en liten infektion så nu går han på antibiotika igen, en droppe i ögat 3 ggr dagligen plus att han sen därimellan ska ha något som heter Zilkeye som smörjer och återfuktar ögat, det betyder att han ska droppas i ögat ca 6 ggr om dagen vilket är väldigt drygt :/ . Men men, det blir bra i alla fall.

Medans veterinärmottagningen direktreglerade betalningen mot vårat försäkringsbolag (tar ca 30-60 min) gick jag och mormor på stan, tog en fika gjorde vi med. Jag (rättare sagt mormor) köpte ett par byxor, en mascara, en sommarklänning och solglasögon.. åh, jag vill ha sommar ju :)

Sen hade jag tid hos optikern, gjorde en ny synkoll. Jag har ett par glasögon som jag inte har andvänt så mycket och de skaffade jag år 03 så det kändes som bra att göra en ny synkoll så att de stämmer, men de gjorde de ju tydligen inte. Jag hade fått bättre syn på mitt högeröga, men vänster var samma, och fan vad jag ser dåligt på det ögat jämfört med höger.. usch. Så nu har jag i alla fall bestämt mig för ett par glasögon som redan är beställda då, men det andra paret har jag inte valt, det är ju jätte svårt att välja så jag ska tillbaka någon gång senare i veckan och bestämma mig för ett par.

Efter det så var vi på väg hem, var bara tvungen att åka upp tillbaka till vet. och betala, sen åkte vi och köpte hundmat, och så svängde vi in i Älandsbro och köpte lite mjölk mm. Sen var det hem äntligen,

Härlig frukost

Heheh, imorse väckte jag brorsan och hans flickvän och tyckte att de skulle följa med på en liten skotertur. Så jag gjorde varm choklad och så vart det korv me bröd, för nå annat fanns det direkt inte hemma. Alla hjärtans dag idag, så då vart det denna fina frukosten på Kärleksudden ;) hihih. Och lilla vovven fick också följa med, och så länge hon fick springa efter en boll eller fick en bit korv var hon glad, annars frös hon lite.

Det var faktiskt mysigt, hoppas att det blir en skotertur imorron med när mamma och pappa kommit hem med den "nya" skotern. Då får väl jag köra min kära kisse ;D

Ojojoj, man känner sig otroligt sexig när man fortfarande går runt i långkallingarna, aja det får väl bli en varm dusch nu då och sen klä på sig något vettigare kanske. Ska ju på middag hos mormor o morfar sedan. Trevligt :)


Än så länge är det fortfarande klös i gammkatten

Fejk eller äkta

PS bröstförstoring.. EXTREMT!!!
hahah, ja det här är faktiskt inget jag håller på med på dagarna.
Men nu är jag sjuk och har dödstråkigt så då sitter jag och leker i photoshop och då såg jag nån tutorial om hur man gjorde detta så då tyckte jag att det var lite kul. Kunde inte låta bli att lägga upp den!!


Who's the winner?

Ja som sagt vart det röjj med mina flickor uppe i Övik i helgen. Madde och jag åkte samma buss upp, fast jag fick ju ta mig ut till Ullånger först och byta där. När vi kom till övik så gick vi ett tag i gallerian medans vi väntade på att Stina skulle sluta jobba så hon kunde komma och hämta oss. Vi åt middag hos Stina sen gjorde vi oss iordning och sen blev vi skjutsade till hennes syster och typ förfestade lite där, sen skjutsade hon oss till bowlingen. Där blev det också några öl/cider, och vem vann då :D alla omgångar... jo JAG :):) och det hade inte och göra med att jag var mer nykter, nejdå. kanske tvärtom att det går bättre för mig med lite alkohol i blodet :P

    




Efter det tog vi taxin ner till framnäs baren och satt där och spelade "Hur fan visste du det?". Sen kom någon dryg prick och satte sig med oss, och han kunde då fan prata. Trodde aldrig att vi skulle bli av med han, eller ja, när han hälsade på någon han kände skyndade vi oss iväg och drog till Liquid istället, och där var det totalt kasst :P men men, det ignorerad vi. Fast underligt nog så kände man sig ganska gammal, när det var så mycket fjortisar (både tjejer o killar) runt en. Sen när det stängde gick iaf Madde och jag och beställde kebab, som vi åt i bilen, men Stina ville ju ha Max så då vart drive in där då.

Fina flickor :)

    
Mmm.. Ooze är så gott (typ redbull vodka)


Heheh, frän bild på Stina


hah, toook

    
hahah, klassiska toabilder.. och jag var jätte kissanödig, så det var så skönt


Sen visade jag rumpan för Stina, men den får bara hon se så det blev censur


Och jajaja, okej Stina vi säger väl att du vann :P hahah
I att bli FULLAST :D för det fick vi ju både höra och se, så där finns det starka bevis.

Återförening

Jajjemän idag har jag träffat Stina, min kära vän :) tänk vad tiden går fort ibland. Sågs sist för ungefär 5 månader sedan, det känns som en evighet. Jag var borta i USA i 3 mån sedan har jag varit hemma i snart 2 mån och vi har inte hunnit träffats förens nu, fy skämmes på oss. Därför slår vi till extra stort och har nu planerat för helgen med, på lördag bli det middag, bowling, förfest på en nån bar/pub, sedan Liquid (som ska sägas vara dåligt, men vi ska ha kul i alla fall) och sedan blir det väl fyllekäk som vanligt :D hheheh. Hoppas att hela "gänget" kan komma. 

Ja jag skulle ju berätta lite vad vi gjorde idag :P. För det första varför jag var i Övik, jo jag var och köpte en säng. Jätte fin ram med smidesdetaljer och hela 180cm bred är den, nog för att min lilla hund tar en ovanligt stor plats i sängen men det räcker och blir över, så nu måste jag fixa en karl som kan värma resten av sängen :D heheh. Fatta vad ensam man kommer att känna sig annars i en sådan stor säng =/. Sedan när jag hade varit och hämtat den så gick jag på Jysk och Rusta ett tag sen kom Stina och hämtade mig, och så åkte vi och tog en fika på UH. Det blev en macka och iste till det, svindyrt men supergott. Efter det och lite skitsnack :P så vart vi ju sugen på kaffe, men för snåla för att betala typ 30 jävla spänn för en jävla liten kopp kaffe, så då åkte vi på Coop och tog en kaffe där istället hahah. Sen skjutsade Stina tillbaka mig till min bil, så var det bara att köra hem, tar bara lite mer än en timme men det kändes ändå drygt då det var ganska sent. Men men, jag kom hem trots snöoväder och trötta ögon.

Nä nu ska mina trötta ögon få vila, Sov gott.


Trevliga tider

Heheh, ja tänk att ibland tar det tid för en att få fingrarna ur arslet höll jag på att säga :P nä, men här blir det i alla fall ett inlägg om helgen som var, (suck det är ju snart helg igen) bättre sent än aldrig säg.

Det vart i alla fall en hel helg nere i Sundsvall hos Katja :) tog buss ner på fredag, gick till Katjas jobb sen när hon hade slutat gick vi hem till henne. Första gången jag var där sen hon hade flyttat, det var en väldigt mini liten 1a men den var jätte fin och kändes faktiskt inte såå liten. Vi åt tacopaj och drack vin, mums... sen gick vi på bio och såg på Bröllopsduellen, den var bra hehe en riktig chick flick :D

Sen på lördag jobbade Katja från 10-15 så då låg jag hemma och sov :P men jag klev faktiskt upp vid 12 och diskade o städade upp efter gårdagen sen gick jag på stan och kollade lite tills Katja slutade. Vi gick runt ett tag sen gick vi och tog en kaffe, ojoj det är något som är väldigt viktigt, kaffe och coca cola klarar jag mig inte utan :P. Sen när vi kom hem var det bara att börja göra sig iordning och börja dricka, Katja sminkade och fixade mitt hår, men klädde på mig gjorde jag själv :P


Såhär såg jag ut för kvällen. varför kan det aldrig se rätt ut på bild?

VARNING!!! Här kommer några FYLLEBILDER :D

    

    

Sen kom Joulin och en kompis till henne och förfestade lite med oss, var himla kul att träffa dig igen det var ju ett tag sen kan man ju säga :D






Come on and bring some sexy moves babes!! ;D



    

Heheh, ja det var förfesten det sen drog vi vidare på en annan fest. Jag hade i alla fall en jätte rolig helg och kommer gärna och delar säng med dig igen Katja, det var väldigt mysigt ;P hahahah. Nä men det var trevligt att få komma och hälsa på och ha skoj. Tack tack :)