Technicus

Idag har vi varit på Technicus med skolan, det låter kanske roligare än det var. Visst det var ganska roligt, bättre än vanliga tråkiga matteföreläsningar med tråkgubben iaf. Vi var 3 "lärare" i varje grupp och fick en grupp på 5 barn, och så skulle vi gå till 4 olika stationer där vi klädde ut oss och presenterade de gamla räknesätten Egyptiernas, Romarnas, Maya-indianernas och Babyloniernas och så fick barnen räkna och skriva olika tal så som det gjordes förr. Så nu har man den uppgiften bortgjord iaf och det gick ändå hyffsat bra även fast vi inte var förberedda på att vi skulle ha haft med oss historik och uppgifter till barnen (våran lärare sa att vi i stort sett inte behövde vara förberedda ett smack, det viktigaste var att vi skulle vara där - men så var då inte fallet!!)

Ikväll blir det bio :) vi ska se Iron man 2 (tror jag det var iaf ;D). Det var ett tag sen man var ner till Härnösand och gick på bio nu, vi var iofs och såg på bio för ett tag sedan men det var i Kramfors :/ dålig biograf och konstig film.

Therese

I måndags hade jag namnsdag, lite annorlunda stavning dock Terese. Jag har aldrig koll på när folk eller ens jag själv har namnsdag, men Älsklingen hade iaf spanat in att jag hade det, när det ändå var så nära min födelsedag, jag fick iaf en liten present också, jätte söt liten keramiktavla som det står
Follow your <3 på, och det gör jag verkligen
- Älskar dig Rikard <33. Du får mitt hjärta att slå ett extraslag av lycka!!

Bakisdag

Roligt för alla som är bakis :D tänkte mest på dig Malin :P. Nä, fan tycker synd om dig, kan inte tänka mig hur det är att må så dåligt dagen efter. Det är skönt att man aldrig blir riktigt bakis, det blir jag bara om jag har varit riktigt för full, annars kan jag som värst ha lite ont i huvudet eller känna mig lite halvstinn på någotvis.

Med tanke på att vi inte gick och la oss fören någon gång efter 3 så tycker jag att vi var uppe rätt tidigt när vi var uppe redan vid 11. Nina hade varit vaken längre än mig och Rikard, jag hörde när hon smög in och hämtade min dator och satte sig med den i köket. Sen klev jag som sagt upp vid 11, så började vi plocka undan i köket och strax efter kom Rikard och hjälpte till, så det gick ganska fort att få undan allt och man kunde nästan tro att det inte hade varit fest här dagen innan :D Tack så mycket för hjälpen mina sötnosar :)

Sedan skjutsade jag Nina till bussen i Lunde. Busschauffören höll nästan på att se till så hon hade kunnat missa sin buss. Nina förklarade att hon bara hade bokat biljett från Sundsvall till Stockholm och att hon skulle hoppa på bussen och betala härifrån till Sundsvall, då hörde han nog bara att hon skulle till Sundsvall så då sa att hon skulle ta nästa buss som kommer om 20 minuter och så var han på väg att åka på en gång, men då stoppade vi han och förklarade igen och då sa han: "Jahaja, men då ska du åka med den här bussen ja". Vilket pucko!! Aja, det gick ju bra till slut.

Nästa gång vi träffas är det väl min tur att åka och hälsa på Nina i sommar, vi funderade på att kunna dra ihop lite folk och ha en dag på Grönan eller något sådant :) det skulle vara kul, får se hur det blir med annat i sommar. Familjen har iaf halvt planerat att åka med båten ner till sommarstugan i Norrköping, och då ska väl jag iaf följa med en av vägarna och kanske ta buss den andra vägen. We'll see!!

Partiiie - i sängen?

Jag börjar med att tacka alla som kom, och tack för presenterna :)
Jag hade det väldigt trevligt, en alldeles perfekt fylla och kvällen allt som allt kändes lyckad. Nästan all smörgåstårta gick åt, så då kan jag väl tänka mig att den var godkänd, och alla verkade glada och nöjda :) hoppas iaf att alla hade det kul och trivdes. Trivdes verkade de göra iaf när festen på något underligt sätt förflyttades till sängen :D hehe, tror det började med att jag, Malin och Stina fick för oss att dansa och hoppa i sängen, sen brottade vi ner varandra och Malin satte sig på mig och red :D då flockades det nyfikna killar dit, sedan kröp i stort sett alla ner i sängen ett tag. Ja underligt, men roligt var det!!

TACK!!

Fredagsmys

Nina kom och hälsade på från Stockholm. Så kul att äntligen få träffas igen, det var lite över ett år sedan jag var ner och hälsade på henne innan hon skulle åka tillbaka till USA, vi träffades där när vi var au-pairer.

Hon kom med bussen till Kramfors runt fem, så hon hann få se lite grann av storstaden innan vi åkte hem och vi passade även på att gå och inhandla lite alkohol inför morgondagen :) Hehe, ni skulle ha sett minen på henne när vi for förbi Dollar store :D som på ett litet barn ungefär "Åh, har ni det här?! Dit måste vi åka imorgon!!" så jag lovade ju såklart att vi skulle åka dit imorgon.

Sedan när vi kom hem så blev det ju så att man var tvungen att sitta och prata i kapp om det som har hänt sen sist och sådär. Det blev tacopaj till middag och lite vitt vin till det :) gott. Nina hade även med sig en flaska rött, och det gick väl ner ett eller två glas av den flaskan med :) så man var lite sådär lagom mysig när Rikard kom sedan, då var det ju rätt sent men vi satt och pratade ett tag till sedan gick vi alla och la oss.


Sommardröm



Såg denna nyhet från Gina Tricot, jag tycker att dom blommiga är så himla söta - som en sommardröm :) tyckte speciellt mycket om den med ljusblåa.
Heheh, om jag tjatar och tjatar om sommar nu så kommer den säkert fortare eller? I vilket fall som helst så säger jag SOMMAR!!! :D

Ja det vart ju som sagt sent igår, men jag lyckades faktiskt ta mig upp nu 10:30 det är ju inte jätte sent med tanke på att jag nog somnade efter 3 någon gång. Nu ska jag iaf gå en promenad med vovven, hoppas på att jag inte börjar må dåligt igen så att jag sen kan åka och träna lite också :) Sen när jag kommer hem ska jag försöka börja städa och göra iordning helt inför festen på lördag. (Eventuellt göra lite skolarbeten också, men det sätter jag inom parantes, för det brukar jag aldrig få gjort).

Sommarkänslor!!

Nämen HEJ!! Det var ett tag sen, nu har jag iaf fixat med designen och nu känns det såå sommar här på bloggen. Så nu kanske det blir att man skriver lite oftare, får väl se hur det blir med det :P

Igår var en hyffsat lugn och skön dag, jag gick bara i skolan mellan 10:15 - 12:00. Sen när jag kom hem så hade mamma fixat med lunch och efter det tog vi en promenad i det härliga vädret. Snacka om att man får mycket mera motivation till att gå ut och gå lite längre promenader när det är fint väder och man bara känner... SOMMAREN ÄR PÅ VÄG!! :) iförrgår hade Rikard med sig jordgubbar och det kändes ju också sådär himla somrigt!

Sen så var jag varit på kalas igår :) min söta kusin Johanna fyllde 11 år. Gumman då, hon saknar sin kusin som hon ser upp till så mycket och som hon så gärna vill åka och hälsa på. Ja det är smickrande :). Vi var där enda tills det var dags för de små barnen att gå och lägga sig (oj, vilket gnäll det var då) så när Leo hade gjort sig iordning för sängen så fick jag läsa en saga för honom, det var lite kul speciellt när han ville att jag skulle förklara till bilderna.

"Tuffe Traktor kör alltid så långsamt och Sporty Sportbil brukar reta honom för det, men så var det en dag som det regnade och blev lerigt. Sporty Sportbil körde som vanligt för fort, så han fick sladd och hamnade nere i dammen. Då fick Tuffe Traktor hjälpa honom upp och då sa Tuffe Traktor:
-TUT! TUT! Det är inte alltid den som kör snabbast som är bäst!"

Där fick ni en väldigt kort sammanfattning, hehe vilken rolig saga va?


Nä, nog för idag. Nu hann ju klockan bli 2 ändå :/ jävla skit!
GOD NATT!!