Ke$ha - Take It Off


 
Everybody Take It Off.
Lose your mind.
Lose it now.
Lose your clothes


Bastu - Pizza - Poker

Låter det inte som en perfekt lördagskväll? Joo :D !! Det var så jävla skönt att basta, det var så länge sedan man bastade riktigt. Brukar ju bli att man sätter sig ett tag i bastun efter träningen men det är inte samma sak. Kan ju säga att alla blev lite yr och typ slut i kroppen av bastningen, och stackars Carro höll nästan på att tuppa av ett tag och kunde knappt andas :/ men det gick bra. Sen efter vi duschat och gjort oss iordning så åkte vi på Ceasars i Ullånger och åt pizza. Efter det bestämde vi att det fick bli kaffe o kladdkaka och poker hemma hos mig :) hih, Rikard och jag (mest Rikard :P ) fixade kladdkakan, och det gjorde vi bra eller hur då?

Pokern höll på till 1 halv 2 typ, och det var Johan som kammade hem mest. Men jag "gav" han ju typ 100 också. Haha, jag är ingen bra pokerspelare :P orkar inte riktigt att sätta mig in i spelet, fegar för mycket, vågar aldrig bluffa och sen när jag inte orkar något mer så blir jag dumdristig istället och går all-in (i det här fallet 110 in, som hamnade rakt i Johans hög). Men jag spelar mest för socialt, och vem vet man kanske lär sig till slut?

Let's Dance

Igår var jag på skolan, vi hade en föreläsning om formalia (hur en rapport ska se ut). Sedan satt vi i studiegruppen och gjorde klart våra grupparbeten, så nu har jag bara kvar min inlämningsuppgift på 4-6 sidor som jag inte ens har börjat med och så ska det pluggas till de examinerande seminariumen. Ska jag säga det vanliga, som jag typ alltid säger nuförtiden "Kan någon snälla skjuta mig?!" :D.

Sedan så var det ju Let's dance premiär, kan inte säga att jag har något favorit än, men så mycket brukar jag väl inte bry mig heller. Introlåten de har till programmet är iaf väldigt bra.

Linda Sundblad - Let's dance

Gott Nytt År 2010!!

Som tur var vaknade jag på morgonen utan feber, men jag kände ju mig inte helt frisk. Fast tillräckligt för att kunna ha festen som vi ju bjudit in folk till. För min del vart det lugnt, och det var väl hyffsat lugnt i övrigt också. Vi gick ner och såg på fyrverkeri hos mamma och pappa vid tolvslaget, och skålade in det nya året :) Det var kul att det kom så lagomt mycket folk, var ju lite orolig att det kanske inte skulle komma några alls först, sedan så kom det ju några som man inte kände ett dugg också men kan de bara vara trevliga så är det väl ingen fara men så var inte fallet (tur att dom stack bara efter ett tag).
 


Men som sagt i övriga fall tack för en trevlig kväll :)
och Gott Nytt År 2010!!


Helvetesritt

I måndags hade träningsvärkstan öppet igen, så då tänkte jag att nä nu jävlar ska jag börja träna bort "julkulan". Så jag var och tränade i ca en timme, sedan när jag kom hem tränade jag lite och sen ringde Emelie och frågade om jag ville med ut och rida :) Ja visst, sa jag. Det var kul att träffa Adde igen, men oskönare häst att rida får man ju leta efter. Han har egentligen en så kallad fin trav, men det är omöjligt att sitta ner i den och det går heller inte riktigt hitta takt i den för att kunna rida lätt. Men annars är han en helmysig häst, fast idag var dom alldeles tokiga båda två. De hade varit sjuka ett tag och inte ridits något direkt, så nu var dom upp i gasen kan man säga, så vi lät dom springa av sig lite och sedan jobbade/jävlades vi lite med dom på volt. Så det vart ju lite mer än en timmas ridning, och jag kan tänka mig att det var det som drog igång min förkylning och febern med tanke på att det var väldigt kallt ute också.
 


Adde :) mumsar hö, fina hästen.


Julafton

Torsdag 24/12

Nu är julen här, tänk vad man längtar till den och så är allt så fort över. Och tomten hade uppmärksammat att jag har var snäll i år med, så jag fick några julklappar :) men det är ju inte det som är grejen med julafton, det är ju att få umgås med släkt och familj. Vi firade julen hos mormor och morfar och så var faster med familj också där. Höjdpunkten var ju att få se lyckan i Leo när han fick sina julklappar av tomten, fast först var han nog lite rädd för tomten, men sen så släppte det när han fick sina bilar "Blixten", "Sally", "Bergarn" och "Mac" från Bilar-filmen. Och det var så roligt när han fick varje paket, för då skakade han lite på det och sa "Jag tror det är något i den?"


Sedan när kvällen led mot sitt slut så vart det mest till att slappa i soffan och trycka i sig julgodis som om man inte redan har tryckt i sig alldeles för mycket, kändes som att magen skulle sprängas den var alldeles svullen. När vi stog i hallen och skulle säga hej då och åka hem kommer morfar och ska ge mig en kram sen kollar han på min mage och klappar lite på den och sägar "Vafan! Har du gått och blivit på smällen?!". Tack sa jag då, gav igen med att han ju alltid ser ut att vara på smällen så :P. Hehe, visst att jag ofta blir väldigt svullen om magen när jag har ätit för mycket, brukar till och med stå och spegla mig och visa någon o skratta åt det. Men lagomt med ångest man fick över att sätta igång med träningen ändå, jag vet ju hur mycket jag har tryckt i mig och jag var ju inte direkt vältränad och slimmad innan heller.

Avatar

Vi var och kollade på Avatar på bion i Härnösand, så jävla bra tycker jag. Om man säger så här, det märks att det har lagts liiiite pengar på den (ca 1,7 miljarder kronor) och att skapandet av filmen påbörjades redan för 15 år sedan. Rekommenderar att se den, och helst på bio. :):)


"Jag ser dig"


Mitt fina vardagsrum

Insåg att jag inte ens har lyckats lägga upp någon bild på hur mitt vardagsrum blev efter tapetseringen, målningen och uppsättningen av den fina väggdekoren. Helhetsintrycket i verkligheten är bättre än på bild. 
 




Todays moments are tomorrows memories