Glada Hudik :)

Torsdag 26/3

Hm, 3 timmars sömn inatt, trevligt! Aja, i alla fall så var jag tvungen att kliva upp 6.00 för mamma och jag skulle ner med kattjäveln till veterinärkliniken i Hudiksvall, uräkta ordvalet men jag blir så less det är tredje gången han opereras för detta öga och det kostade idag 2000:- tack vare att mamma har försäkring på han, pengar jag känner just nu att jag aldrig skulle kunna lägga ut på en katt (men jag vet ju inte hur det skulle vara i ett annat läge) , fast jag är ju en riktig hundmänniska så jag vet nog inte om jag någonsin skulle skaffa katt. I vilket fall så lämnade vi honom där då sen åkte jag och mamma in på stan, men då var klockan bara 9.00 så då gick vi på Donken och tog en kaffe, sen när vi kände oss klara med det så var klockan forfarande bara 9.30 så då gick vi in på konsum och bara strosa runt (kändes knäppt men aja :D). Sen gick vi på Jysk och Dollar store och kollade när de hade öppnat, och jag köpte lite onödigt skit typ lotion och sånt.

Sen äntligen åkte vi till gallerian, och där spenderades det, ajaj man kunde ju nästan tro att pengarna brann i plånboken, hm jag känner mest att det svider men jag är jätte nöjd med mina inköp :) ska man skratta eller gråta? Förhoppningsvis var det där något jag hade råd att unna mig, att jag verkligen får det där jobbet, då känns det inte lika illa att man gjorde av med närmare 2000:- idag :/


Kofta, top, skärp, armband, trosor, skjorta, tre klänningar


Det är jobbigt att shoppa :P hahah, närå. Vi lämnade alla påsar i bilen sen gick vi och åt på en Thai restaurang, som mammas kusin äger, det var jätte gott med friterade räkor och kyckling och ALLT muums. Det var i alla fall skönt att få sätta sig ner och pusta ut lite grann och få mat i magen innan vi åkte och hämtade katten och for hem.

Och inte nog med det så har vi tränat idag med, fast jag var egentligen inte så jätte pigg på det tack vare min sömnbrist och min inte brist på shopping :P men efter en liten tupplur på soffan fick dom med mej (tur man peppar varandra), och så körde jag järnet på träningen, så man kan ju hoppas att jag får sova gott i natt i alla fall, det skulle vara konstigt om jag hade några problem att somna.

Men men, nu ska jag sukta lite efter hetingen :P hahah, och då menar jag Edward inte Robert Pattinson för det är tyvärr en jäkla skillnad, men jag kan ju gissa att jag inte kommer somna även fast jag redan har sett den :) förresten så är det 238 dagar kvar till New Moon kommer på film och 460 dagar till Eclipse, det är ganska länge men ändå något att se fram emot, hoppas att de filmerna blir ännu bättre nu när de har en bättre budget att hålla sig med. God Natt!!

Träningsvärkstan

Tisdag 24/3

Jag har nyss kommit in från en promenad med vovven, och självklart kunde ju inte matte låta bli att ta kort på sin snygging när det var så fint väder (fast lite blåsigt var det). Titta så fin min hund är :)




Sen idag ska jag och mamma, kanske pappa med, börja att träna på träningsvärkstan :) såå nice att äntligen börja träna riktigt, så att det verkligen blir av träningen. Då är det bara hoppas att man lyckas, kanske ska försöka börja äta nyttigare också? hm, ja jag får väl se, det är ju inge bra att överdriva heller då blir det ju för jobbigt att hålla koll på allt :P

Tänker på dej

Usch, vissa dagar är helt enkelt jobbigare än andra. Idag har jag pratat med två kompisar om att behöva ta bort ett djur som man älskar så mycket, sen så träffade jag Anna som var med och rehabiliterade Texas efter hans operation och hon frågade hur det var med honom och sådär, jobbigt att behöva säga att "Han är på andra sidan nu". Hon tyckte det var jätte tråkigt eftersom hon också tyckte att han var en helmysig hund, men han hade ju också en baksida vilket vi hade pratat om så hon förstog. Men det är ju inte så roligt att prata om det.


Matte saknar dej vännen, och tänker på dig varenda dag
För allt i världen skulle jag vilja ha dig tillbaka
och att allt var bra, som det borde ha varit
Min solstråle, min vind, min bästa kompis
Och nu min vackraste ängel
Du är oersättningsbar
Du kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta
<3 Älskar dig oerhört mycket lillgubben <3


Tävlingslydnadskurs

Måndag 23/3

Idag har jag och Önska börjat på tävlingslydnadskurs :) för Helene Nordlöf, haha det börjar ju nästan kännas tjatigt, tror det här är fjärde kursen jag går för henne om man räknar de på Nordvik, men det är kul för hon är ju så bra. Men idag var det bara information, och så fick vi läxa till nästa gång att träna ligg och fot, borde inte vara några problem men jag vet ju aldrig hur hon kommer att bete sig när vi är där när det är massa andra hundar. Plus att Önska löper nu, så lägligt, alla hanhundar på kursen kommer att bli tokig.

Förresten så ringde de från Vendator idag och jag har fått jobb :D yeees, ska vara där på säljutbildning och produktinformatin 1-3 april och sista dagen på fredagen gör vi ett prov, som förhoppningsvis går bra. Sen får man börja och jobba på riktigt, niice.

Norrland - Stockholm

Heheh, den här reklamen är ganska rolig. 
 

7 mil

Lördag 21/3

Om jag var trött igår så är det inget mot idag, är alldeles matt i hela kroppen, jag är väl inte riktigt tränad för det här. Vi tog typ en sista riktig skotertur idag som hette duga alltså. Vi åkte hemifrån 12:00 ungefär och var inte hemma förens 18:00, och då stog trippmätaren på skotern på 7 mil. Himla härligt väder hade vi med, alldeles perfekt, varken för kallt eller för varmt. Men usch vad äckligt det är på isarna nu när det blir ett 2-3 dm snöslask ovanpå isen, när man blir tvungen att köra på de så känns det ju som att man ska sjunka till botten. Fick sån himla panik det var sjukt med vatten och det gick knappt framåt skotern bara vrålade om jag gasade på plus att tändstiftet var dåligt på den så då gick den ju inte som den skulle, det är inte alls roligt, inte för att man kan drunkna eller något men det blir ett himla göra om skotern skulle dö eller något och man sjönk ner till isen.
 


Vi stannade till på en sjö och tog en fika när vi kommit halvvägs till skoterstugan

 
Isen var lite bättre där, men hoppade man så blev det hål. Njuut väder :)


 


Tröttis

Fredag 20/3

Idag har jag faktiskt inte gjort något speciellt. Jag och mamma var in ett tag till stan, hämtade ut ett paket med en tröja som mamma beställt till sig själv men som inte passade så den blev min :) det var amerikansk storlek och ibland är de ju så konstiga och små i storlekarna fatta att det var en XXL som skulle var liten i storleken så då tänkte liksom mamma att hon kunde ha den, fast den var kanske lite för hipp för mamma ändå.
 
 
Don Ed Hardy Design ... Så snygg!!


Sen åt vi middag, mamma bakade egna pitabröd till kebaben, göttans :P . Vi tittade på Let's dance, sen gick jag upp och kollade lite på datorn, men jag var så trött att jag somnade framför datorn (laptopen i sängen) sen när jag vaknade typ en timme senare låg det en annan tröttis bakom mig och sov som en stock, det är som med barn asså, de är så söta när de sover och dessutom brukar hon ju börja "springa" och pipa ibland när hon drömmer.
 

Sooommar!! give me


 
   
 


   

Snoriga barn och influensavirus

Torsdag 19/3

Hahah, ja så kan man ju också säga :P nämen jag har i alla fall varit och jobbat på dagis idag :) så kul, jag hoppas verkligen jag får komma och jobba fler gånger där, eller en dag till vet jag att jag har där men jag vill ha ännu mer :D heh, asså jag var på ett sådant solskenshumör, jag lovar att inget hade kunnat få mig på dåligt humör idag inte. Det var så skönt att få komma ut och göra något, och så är det ju så fint väder nu så man riktigt känner hur det livar upp själen, ojoj så sentimentalt det där lät!!, Kan man inte bara plocka bort snön? det skulle ju allt vara helt underbart om den bara kunde försvinna.

Och idag kom mamma hem, det känns väldigt skönt att hon stannar hemma nu. Heh, inte för att jag inte klarar mig utan mamma, men varken brorsan eller pappa gör det :D hahah, det var så roligt eller sorgligt (beror på hur man ser det) i alla fall; Pappa ringde mej här nån dag och frågade vart jag var och när jag skulle komma hem, jag sa att jag inte kommer hem än på ett tag för jag var hos en kompis, men då sa han att han tyckte jag skulle komma hem och koka ris åt dom så att de kunde äta (grytan till var redan klar och skulle bara mikras på) :D hm, visst han kanske hade kunnat själv, men då var jag snäll och gjorde det då. Men sen har jag faktiskt inte gjort det något mer.

Det är ju lite lustigt på något sätt, tänk vad vi kvinnor skämmer bort våra män :D sen klagar man på att de inte gör ett jävla skit bara ligger i soffan, glor på teven och kliar sig på pungen :P näää jävlar, det ska jag nog passa mig för att göra. Man lär sig av andras misstag och absolut sina egna.

Usch, usch, usch

Onsdag 18/3

... Ska jag fortsätta, nja egentligen var det inte jätte äckligt men fy fan vad tid och ork det tar, och så glömde man handskar så händerna blev alldeles äckligt russin och svider som satan forfarande. Jag och mormor var uppe i Sollefteå och städade ut min gammel-farmors lägenhet, hon har flyttat till en annan avdelning på älderboendet. Det tog en hel dag, fattar inte hur det kan vara så mycket smuts även fast det ser ganska rent ut. Men  men, jag fick betalt i alla fall och det ska man ju inte klaga på :P det roliga är att jag även fick träningsvärk, eller roligt är det ju inte, men jag tycker man bara har skrubbat hela tiden men det känns i hela kroppen men det är väl för att man spänner sig.

heheh, sen när jag åkte i bilen hittade jag en låt på usb:n som jag inte hade hört faktiskt som på något konstigt sätt känns väldigt sommar, tror det kommer från sommarfester och "raggar runderna" i bilen med Malin på sommaren :D. Den är i alla fall väldigt bra, enligt mig :P
 

What a night

Hahah, ja det låter kanske roligare än det var :P om man tänker så. Nämen jag tror fan bara att jag sov 4 timmar inatt, först frös jag sen svettades jag, sen vart jag kissnödig, sen låg täcket fel, hunden var bara i vägen, sen var det något som lät. Ja allt bara för att jävlas med mej.

 
M y   h e a d   i s   s p i n n i n g   a r o u n d 
a n d   i t ' s   m a k i n g   m e   d i z z y


Sen idag har jag varit på Freja's och opererat bort p-staven, hahah sen pratade jag lite med en väldigt rolig läkare som jämförde mig med en Ferrari :D jag vet inte om jag ska orka försöka förklara, dessutom är det lite privat. Hm, han sa något annat roligt med, något om några varelser med tre ben att det kan vara "farligt" att komma för nära dom. Är det någon som förstår? :D

Nu sitter jag i alla fall hos Carro, och vi har nyss ätit, tack för maten. Och hej då med er :P

Chocktillstånd?

Jo jag har faktiskt hittat på grejer i helgen, men när jag har haft tid att skriva har jag inte haft ork eller lust. Så jag tänkte försöka bara dra igenom lite snabbt vad jag har gjort i helgen.

Fredag
Jag var på anställningsintervju på Vendator i Härnösand, nervös som fan men får väl höra snart hur det gick som. Sen gick mormor och jag ett tag på stan, jag köpte en snygg jacka och Twilight-serien och en bok med olika recept på Smooties & Juicer, yummie :) sen gick vi och tog en fika på "Rutiga duken". Och efter det så åkte vi på Coop och handlade lite och åkte sen hem. När mamma kom hem från Umeå började vi laga mat, vi gjorde två olika jätte goda pajer, sen efter middagen tittade vi på Let's dance och äntligen åkte kärringen. Nu bryr jag mig faktiskt inte så mycket om vem som vinner det hela för alla är bra.

Lördag
Åkte vi en tur med skotrarna med hela grannskapet nästan :P och så åt vi lunch ute i det fria. Det var så himla fint väder hela dagen, solen lyste och det var så varmt att flera av oss till och med tog av till t-shirt och solade lite. Sen busade brorsan och jag till det lite med barnen. Så vi hade i alla fall snöbollskrig, och helt plötsligt var det tydligen alla mot mig, jag hade ingenstans att ta vägen jag kunde inte springa på skoterspåret så då plumsade jag ut i djupsnön, och den var som sagt djup så efter ett tag orkade jag inget mer och erkände mig besegrad, men de tyckte tydligen att det var kul att peppra mig med snöbollar ändå, och det var kanske kul ett tag men sen började det fanimej göra ont eftersom att min lillebror inte är så liten och klen som han ser ut :P. Sen brottade jag ner han i snön och mulade han men då gjorde ju han bara det tillbaka sen, men men det var i alla fall kul att vara lite crazy, det behöver man ibland. Sen på kvällen kollade vi på sämsta programmet ever, jag tycker inte om Melodifestivalen längre, dessutom var jag på väg att få en hjärtinfarkt när jag trodde att "SKATAN" kanske skulle vinna det hela, men allt annat än hon var i alla fall bättre. Jag vet inte vad jag ska säga om Malenas låt som vann, asså den är väl okej, men det är ju ingen låt man kan sjunga med i direkt. Aja, jag bryr mig som sagt inte direkt.


Men jag har som nämt i tidigare inlägget inte varit på topp humör i helgen, kanske det var så att jag har varit i ett sorts chocktillstånd. Det hände något hemskt i fredags men som till slut verkar ha gått bra. Men man får sig en riktigt tankeställare. Hemska saker händer och det kan gå så himla fort, även om man tror att det inte gäller en själv och ens nära och kära. Så jag tänkte bara ge er alla en uppmaning: Ta vara på livet, uppskatta din nära och kära, och visa att du gör det för det kan vara för sent imorgon, FÅNGA DAGEN!!

När allt rasar ner på en

Usch, jag är inte på något bra humör nu känner jag. allt känns typ hopplöst just nu, jag vet inte riktigt vad det är, men det är väl sånna småsaker egentligen som rasar ner på en och det brister. så nu ligger jag här med en blöt kudde, vet inte varför eller vad jag ska göra :( såhär har det känts i 2-3 dagar nu, jag försöker trycka undan det men det kommer tillbaka när det inte finns något annat att göra eller tänka på. Tänkte bara att det kunde vara skönt att skriva ur sig det nu, vem vet det kanske hjälper. önskar att det fanns någon som kunde trösta en, göra en glad när man är i sånna här situationer.

Andra omgången

Torsdag 12/3

Hej hej, jag har nyss kommit in efter en härlig promenad med vovven. Hon uppförde sig som ett litet ljus idag på promenaden, jag hade dressyrlänken på henne tänk att det kan göra en sådan skillnad. Men jag har sagt det att jag vill inte använda den om jag inte tänker vara helt konsekvent, för jag vill att hon ska förknippa det halsbandet med allvar och själv är man kanske inte på hugget och konsekvent hela tiden. Men idag när jag skulle ta på hon kopplet kände jag verkligen för att träna lite lydnad med henne, så då vart det dressyrlänken.

Sen en annan sak jag har kommit fram till är att jag gullar, jollrar och pratar för mycket med Önska, och det leder till att hon blir ointresserad och inte riktigt lyssnar på mig längre. Så fan jag måste skärpa mig, allt kommer nog bli bättre om jag kommer på något att göra på dagarna, så man inte går och pratar med hunden hela tiden typ.

Och så har jag märkt att jag kommer få en "rolig" tid framför mig nu, jag tror nämligen att min lilla vovve är på väg in andra könsmognaden eller så beror det helt enkelt på att hon ska löpa snart, men hon är väldigt jobbig. Hon håller på och knuffar på mig hela tiden, gnyr och försöker dominera. Så det blir en daglig kamp just nu, och då är det extra viktigt att visa vem som bestämmer och vara konsekvent. Som tur är så ska vi snart börja på en lydnadskurs, så då hoppas jag verkligen att jag får upp suget för att träna med henne riktigt igen, för hon är egentligen väldigt duktig och lär sig snabbt om man gör på rätt sätt. Men det lär ju också bli svårare nu om det är så att hon är påväg in i andra omgången, men det är bara att fightas på. Till slut ska de väl bli hund av den dära med :D
 
 

Twilight

Tisdag 10/3

Idag åkte jag och Önska upp till Malin och Mina i Sollefteå. Så roligt för hundarna att få leka av sig lite, och så hjälpte jag malin lite med hennes blogg design. Den vart bra, men när man såg den på deras skärm så var den jättestor så det är väl bara att hoppas att den ser bra ut för de flesta. I alla fall så åkte vi och handlade lite grejer, sen så hjälptes vi åt att laga maten. Vi gjorde tacokryddad kyckling med ris, supergott. Sen tog jag och Malin en liten drink (på en tisdag? ja jag vet :S) den var jätte söt och god, passionsfrukt, en riktigt sommardrink var det. Då längtades man till sommaren kan jag lova... mm passion :)

Sen så såg vi på Twilight, världens bästa film. Den enda film som skulle kunna klassas med den här nu är en uppföljare, asså det blir inte bättre. Man blir ju så kär när man ser sånna här filmer, det bara dunkar i hjärtat och man vill nästan grina. Heheh, ja det är nästan lite jobbigt :P nä, men absolut se den om du inte har sett den.
 


Bästa filmen asså, Katja nu är jag också kär :P fan man får ju ont i hjärtat typ

Fyrhjuling

Söndag 8/3

Idag har jag bara städat och farit runt i huset, gick väl kanske upp till mormor en sväng. Och sen fick jag köra fyrhjulingen för först gången, det var lite läskigt i början för den har inga vinterdäck, men sen när jag började fatta hur den funkade som så gick det bättre. Så då var det i alla fall jätte kul :D


Leksakerna

Vinterfesten

Lördag 7/3

Jag, pappa och några av våra grannar tog skotrarna in till Kramfors där det idag var Vinterfest, vi kollade på Frosty Demons uppvisning, en av killarna gjorde illa knäet på uppvärmningen så han kunde inte vara med och hoppa så då var det bara en kille, det var inte så mycket att hurra över faktiskt för det vart ju inte så mycket. Sen gick vi på "marknaden" och det var inte heller något att se, så Malin och jag gick och tog en pizza sen satt vi där och väntade tills jag skulle åka hem igen. Det vart inte heller att vi stannade kvar och kollade på skotercrusingen som skulle vara, kan tänka mig att även den vart misslyckad. Ja det roligaste med den dagen var att jag fick köra skoter :) hihi, I LOVE IT!!
 


När vi kom hem gick jag upp till mormor och morfar, tog en kopp kaffe och lite glass. Så sen var jag ju chaufför till pappa och morfar som skulle på whiskyprovningen på Hornöberget, så då skjutsade jag dit dom till 18:00 ungefär och hämtade dom igen vid 23:30, och det är ju så underbart att vara chaufför åt dom där? näää, för då ska dom börja jävlas och klaga och tycka att dom är så himla roliga när man kör. Mormor och jag var hemma och tittade på melodifestivalen, andra chansen var det, och äckelkråkan gick vidare helt jävla sjukt alltså, men men som nämt i förra inlägget så är det ju massa puckon som sitter och röstar hemma.


Höga Kusten bron (taget från hotellet)

Alltså ursäkta mig

Men nu är ja näst intill förbannad!!! Hur många jävla sinneslösa idioter finns det där ute egentligen? Tänk vad bra Let's dance kunde vara om inte svenska folket hade ett finger med i spelet, asså det är ju nästan så att man skäms. Inte för att jag sitter hemma här och hejar på Niclas, men Elisabeth borde ha åkt ut denna gången asså. Visst att man kunde rösta på henne i början för att det var kul och se om hon blev bättre eller vad fan man nu hade för orsak att rösta på henne, men att sitta och rösta på henne nu, som jag redan har poängterat är rent av sinneslöst. Nu bryr jag mig inte direkt hur det går som, för de som är bra är ju kvar, fast är det några idioter som sitter och röstar på den där kärringen nästa gång med så att hon stannar, då ger jag upp all jävla skit. Så snälla svenska folket, ta ert förnuft nu då om ni har något. Annars får man ju se till att nån skickar in er på psyket eller så kanske man får skicka in mig!! :D jaja, det återstår att se.


Eller är det kanske för att hon är så jävla HEEET som folk sitter och röstar på henne?!
Ja vem vet egentligen :S

Vackra dikter om Vänskap

"Verae amicitiae sempiternae sunt" - Sann vänskap är evig


 

When everyone else leave, you stay
There's no doubt that you're the best friends I have
You understand me as no one else does
The most important for me is that we stay friends
And no matter what happens it'll always be like that


As we go on, we remember

All the times we had together

And as our lives change, come whatever

We will still be, FRIENDS FOREVER 
 
 

Vänskap utan förtroende är som en blomma utan doft

 

En Blomma är en blomma,

En vän är en vän,

Och vad du än tycker ska du vara rädd om dem,

För samma blomma samma vän,

kommer aldrig någonsin att finnas igen...
 

Vänner är familjen du väljer själv.


 

What would I do if someone of you

was gone tomorrow and I never told you how I felt?

So I just want to say, you are special to me

and you've made a difference in my life.

I look up to you, respect you and cherish you.


Usch, nu börjas det

Ja, jag vet inte vad man ska säga om vädret. Det smälter sen fryser det på och så, usch kan jag i alla fall säga :P . Det är lite tråkigt för i och med att snön försvinner så försvinner ju möjligheten att åka skoter, men än ett tag går det ju. Men samtidigt är det ju skönt för då är det ju på väg mot sommaren, inte för att den brukar vara så mycket att hurra för heller men. Det skulle ju vara grymt härligt om det kunde hoppa härifrån nu direkt till sommaren så man slipper allt snöslask och äckel, fast det skulle ju vara enformigt det med om det bara var sommar och vinter. Aja, det är ju bara finna sig i att allt är ju som det är :P förresten det är ingen som skulle vilja vara gullig och bjuda mig på en utlandsemester, för det skulle ju vara niice ;) ?

Heheh, nä men här bjuder jag i alla fall på några härliga skoterbilder.
 

Uppe i Tueggen-stugan, med toppenväder


Önska fick något tuppjuck och började tokgräva i snön med ändan i vädret
men här lyckades jag få en fin bild på andra ändan :D


Sen värmde hon sig ett tag på fällen framför elden


Nämen titta, tänk vilken vacker hund jag har :)


Grillning på gång


Bror och hans flickvän


Mormor


Jag och Önskis


Utsikten, hade bilden varit större hade man faktiskt kunna urskilja Höga Kusten bron


Här är annars utsikten över bron från mitt rum


Bjuder även på en bild av en snöig härlig vinterpromenad med min bustös


Och avslutar med en bild på mig :P hahah,
man ska ju sluta när det är som bäst eller hur?

Ny design

Ja, det kanske märks vem som har tråkigt och inte har något att göra på dagarna :P men men, i alla fall så har jag gjort en ny design IGEN, och jag är nöjd. Så som jag har jävlats med denna nu hoppas jag verkligen att den ser lika bra ut på andras datorer. Skriv gärna om det är något som ser konstigt ut :)

Orkar inte skriva något om min dag eller nått nu, är jätte trött dessutom som jag antagligen har sagt ett antal gånger så är ju inte mina dagar så innehållsrika precis.


God natt och dröm sött
Puss&Kram
Hej då ;P

Russellträff och festa

Lördag 28/2

Idag var det Russellträff i Sörberge hos Marie. Jag tog min bil bort till Malins mamma och samåkte med henne ner. Jag tror vi var några av de första som var där, så då väntade vi på andra. Och till slut verkade det inte komma några fler och då kunde vi räkna till 17 små ettriga Jack Russells hahah, men det är fan rekord vi brukar kunna vara 10. Vi gick en promenad på en och en halvtimme, jätte härligt var det och med så fint väder vi hade. Så när vi var tillbaka gjorde de iordning så man kunde grilla, och så gick man runt och pratade om det en och det andra med folk. Sen när vi hade åkt hem fick Önska och Tulo leka lite, ojojoj vad kul de hade. De är ju så lika, både på utseende och sinne och så var de lika snabba, vi kastade snöklumpar och man riktigt såg hur de båda tog i och tävlade mot varandra. Ja det var roligt, kan lova att det var någon som sov gott när vi kom hem sen.
 


Promenad



Jag var nog hemma till fyra, så då tog jag en dusch och började göra mig iordning för fest. Så åt jag middag och sen fixade jag mig det sista, sen kom Maria och hämtade mig och så åkte vi upp till Malin i Sollefteå. Vi förfestade där sedan gick vi ut på Valvet. Heheh, vi hade jätte kul, i alla fall innan vi gick ut. Asså jag vet inte vad det är men fan jag känner mig nästan gammal, jag börjar tycka att det är tråkigt att gå ut. Det är ju mycket roligare på hemmafester, då man verkligen kan prata med folk och koppla av på något sätt.
 

    







    






HAHAH.. No comments :D
Tack för mig

Myskväll

Fredag 27/2

Ja idag kände jag mig ganska effektiv, eller ja lite mer än det brukar vara i alla fall. Jag höll på och städade typ hela förmiddagen, sen så hade jag bestämt mig för att laga mat till hela familjen och mormor o morfar. Hihi, bara för att mamma är borta hela veckorna på praktik i Umeå, så då ville jag överraska henne lite. Så då åkte jag och köpte det jag behövde. Sen var det bara att börja stressa runt i köket, mamma kom hem och hjälpte mig lite grann med maten medans jag gjorde efterrätten. Och det förvånade ju inte mig att det började jävlas, Panna cottan ville inte lossna från formarna. Så mamma började säga att det går väl äta ur formarna eller skära ut dom, men då vart jag ännu mera irriterad och sa typ att gå här ifrån jag fixar det här, de ska fan lossna!! Och självklart grejjade jag det, fick värma med hett vatten på formen sen klämma/skaka ut den på tallriken. Så när allt var klart och vi kunde sätta oss ner och äta kunde jag börja lugna ner mig. Maten var jättegod och jag fick klart godkänt. Sedan satte vi oss i vardagsrummet och började kolla på Let's dance, så togs efterrätten fram och skumpan som jag hade bett mamma köpa med sig hem :D


Hela familjen samlad, fast inte med på bild


Mmm, Panna Cotta med hallon och björnbär.. Och skumpa :P


Sen kom Önska och försökte tigga åt sig lite, men lyckades inte.