Ny soffa

Fredag 15/5

Idag for mamma, pappa och jag ner till Sundsvall och hämtade en soffa som jag köpt från någon på blocket, vit ektorp en 2a och en 3a. Sen på vägen hem därifrån åkte mamma och jag in på Birsta på systemet och apoteket. Sen stannade vi vid båten i Timrå, så åt vi tacopaj som mamma hade gjort hemma och tagit med sig. Önska var också med, och hon stormtrivs på båten och det är ju kul. Hon sprang upp och ner, fram och tillbaka både inne i båten och på utsidan. Sen tog jag en tupplur i förhytten, man sover grymt bra där i alla fall :P . Sen när jag vaknat tog vi en liten promenad. Kollade även på en film i båten innan jag drog mig hemåt, och då var klockan 00:30.

Det var mysigt i alla fall, även fast båten låg på land :P (nu ligger den dock i vatten :D NIICE)

Badväder... NJA!!

Torsdag 14/5

Idag drog jag med mig brorsan på en promenad, vi gick ner till grundsta och kollade. Släppte lös Önska på skogsvägen och hon tyckte det var så härligt att få springa och härja lite, och så lyssnade hon så bra. Men jag trodde ju aldrig att hon skulle springa ner i vattnet när vi väl kom ner till grundsta, det gjorde hon inte först heller men helt plötsligt var hon ute i vattnet och plaskade på. Så jag tog av mig skorna och tänkte plaska lite med henne... men fan vad kallt det var!! så då sa jag åt hon att hon inte fick vara något mer i vattnet. Och när vi satt på klipporna för att torka ett tag började hon faktiskt skaka, så då var det ju bättre att gå hem, röra på sig lite. Men det var härligt ändå, det var ju soligt och fint. Vi brukar ju vara ganska mycket på grundsta på sommrarna, så nu när man har varit ner och kollat kan man ju i alla fall fantisera lite om sol och bad där senare i sommar :P


Min lilla badtoka :)

Jaaaa!!

Måndag 11/5

Åh, vad glad jag blev imorse - även fast det var ett väckningssamtal :P JAG HAR ETT SOMMARJOBB!! Irene ringde från Nordvik ("Heheh, Hej, väckte jag dig? :D"), så nu ska jag i alla fall få jobba där i sommar, det känns så underbart skönt att ha något. Fick lite smått panik ett tag när jag trodde att jag inte skulle ha något sommarjobb och hörde av mig till Nordvik i lite sista minuten för typ bara en månad sen :)

Sen så hade vi avslutning idag på tävlingslydnadskursen, så då fick vi ett fint diplom - som nu hänger på kylskåpet för att påminna mig om att fortsätta träna, så att jag förhoppningsvis kan vara med i Brukskuppen på klubben i slutet av maj (Helene tyckte ju att jag faktiskt kunde försöka pallra mig till en sådan träningstävling, så då måste jag ju verkligen försöka ta mig dit i alla fall). För både jag och Önska kan om vi bara vill, ger jag mig faan på att det ska gå - så SKA det gå!!

Fint väder

Söndag 10/5

Tänk vad fint väder kan få en att känna sig mycket bättre, glad. Och tiden går fort, det kändes nyss som jag precis kommit hem från USA och det var bitande vinterkyla och nu är det snart riktigt sommar... hoppas jag, men tiden kan få gå lite fortare ett tag sen kan den få gå vääääldigt sakta. Fast förhoppningsvis har jag ju också en utlandssemester att se fram emot, i slutet av juni så ska jag följa med Katja för att fira hennes 20 årsdag, det blir en sista minuten till den underbara solen i söder vid medelhavet :) ska bli super kul, och hoppas att det blir av.

Hehe, försök hitta någon som dyrkar solen mer än Önska :D

I alla fall så låg jag och Önska och solade i varsin solstol ett tag idag, sen kom Jimmy och Maria ut och så åt vi lite glass. Vi hann precis in sen innan det började regna och vart jätte tråkigt väder istället. Men men, lite D-vitamin har man fått idag i alla fall och det mår man ju bara bra av.. Härligt.
 
 

Heheh, jag bara älskar den här bilden. :P
Härliga sommarbilder från förra året på Ådalen III

   

Dubbelt upp

Onsdag 6/5

Jag som var så glad att jag skulle få jobba en hel vecka på dagis, så går det bara 2 dagar sen vaknar jag med världens huvudvärk och 39,2 graders feber, men men det är väl så det går när man jobbar på dagis. Och som inte det vore nog så får jag mens precis, usch hade jag inte kunnat få skonats mot något av dem :( .



(mm, min härliga frukost)


Sen imorgon är det lydnadskurs, näst sista, så jag hoppas verkligen att jag mår lite bättre så jag kan vara med då. Jag ska bli dirigerad också, lite nervöst men det är ju jätte bra att få testa på det, om man ska kunna tävla någon gång senare. Vilket jag egentligen inte är så säker på om jag kommer att göra, eller jo jag skulle vilja testa någon gång men jag tror absolut inte att jag kommer att tävla seriöst. För riktigt så duktig är vi inte, och jag tror inte mina nerver skulle klara av det heller.
 
 


Sommar = Bruna kalsonger

Fredag 1/5

Ja idag har det varit riktigt sommarväder. Jag har legat i solen och stekt med en superbra bok typ hela dagen. Och sen pratade jag med Stina ett tag, vi kom typ fram till att vi och girlsen måste dra iväg på något i sommar, typ åka silja line eller något liknade eller åka till Liseberg. Det skulle i alla fall vara jätte kul!!

Sen så idag hoppade även bror, maria och jag lite studsmatta. Vi höll på att fulade oss lite, jag höll på att garva ihjäl mig när vi tog kort och så. Sedan var vi ute och rörde på oss lite mer också, vi cyklade nämligen till bilisten och hyrde film (YES MAN, den var ganska bra). Och det är där rubriken kommer in :D. heheh, brorsan stannade och rättade till kalsongerna och så sa fan måste byta kallingar när jag kommer hem, de skär ju in så att kalsongerna blir bruna när man cyklar. Hahah, så jävla klockrent!! det var till och med nära att jag skulle bli tvungen att byta trosor när jag kom hem, höll på att kissa på mig av skratt!!
 

Väldigt ful bild, det var meningen, så den bjuder jag på :P .

Här följer andra fula och roliga hoppbilder och andra.
        

Sen så tog Jimmy en liten vilopaus,
och efter det började han jävlas med mig och Maria.


        


SOOOOOMMAR!!! <3

Födelsedagsmiddag

Torsdag 30/4

Sista april idag, faktiskt så blev det varken någon majbrasa eller utgång på kramm för min del. Hade middag med släkten och grannarna istället, pappa och gubbarna grillade sen så gjorde mamma och kärringarna resten.. och jag gjorde det bästa - efterrätten :D Choklad pannacotta, toppad med vanilj pannacotta och hallon.. SMARRIGT!!!
 


20 år!!

Onsdag 29/4

Grattis till mig :D !!! Ja nu så är man 20 år, inget märkvärdigt egentligen. Men som tiden rusar iväg är man väl snart 40 också! Mamma och brorsan hade varit in på morgonen och grattat, mamma hade till och med sjungit men jag var så jäkla trött så det kommer jag inte ens ihåg.

I alla fall så skickade mamma in mig på bolaget också så att jag fick visa mitt leg. köpte öl som vi skulle ha till middagen imorron. Och dessutom fick jag va med och stå ut med stanken när mamma och grannkärringarna satt och åt surströmming.. usch!!