Lilltjockis =)

Igår var vi borta typ hela dagen. Mamma ringde mig på morgonen och frågade om jag och Edwin ville följa med ner till Birsta lite senare. Jovars, det kunde vi väl :)

På vägen hem åkte vi till min lilla kusin Nelly och grattade henne. Hon fyllde egentligen år för ett tag sedan, men massa annat har kommit ivägen så det blev inte av förens nu. Mamma och Anna förberedde middagen tillsammans. Efter middagen åkte grabbarna (förutom Edwin) till onsdagsbuset, vi andra stannade hemma och fikade och myste. Edwin blev trött efter ett tag, så då kröp vi upp i Leos våningssäng och så ammade jag honom så att han somnade där :) Hur bra som helst att han kunde sova där, det var avskilt så att han fick sova riktigt ifred och så var det spjälor/plank hela vägen runt på sängen. Innan vi åkte hem så bytte jag blöja på Edwin, så han blev nakenfis ett tag :D då kom min faster på att hon ju hade vågen hemma, hon är bvc-sköterska. Så då passade vi på att väga honom. Han vägde hela 8750g.. han har alltså gått upp ett halvt kilo på två veckor, jisses!! När ska tillväxten sakta av lite då?! Finns det något medel att köpa? :D

Som vanligt när vi är där och hälsar på så blir det rätt sent. Så när vi kommit hem så var det i stort sett bums i säng för Edwin, och för oss kort därefter också ;D


Mammas go-rumpa <3


Grattis Malin

Usch, vilken jävla dynga det var/är att blogga via mobilen!! Blogg.se, fixa en app-jävel!!

Men jag bara måste skriva och tacka Malin för en trevlig kväll när jag ändå håller på :) tack gumman!! <3 Hon fyllde år idag, ska man vara petig så igår :P Hela våran lilla familj åkte ner och grattade och fick oss en supergod pajbit :) jag fick även en cider. Sedan blev Malin och jag nerskjutsade till Bittens och där var det folkigt vill jag lova. Det var en jävla hembryggds öl premiär där, aja. Vi fick ta en drink på stående fot :) det gick la bra det med. Som sagt Malin vi måste kolla upp hur man gör sånna där Piggelin-drinkar så vi kan göra några sånna i sommar ;D Innan det var dags att åka hem drog vi i oss en varsin cider också. Jag menar nu när man är morsa och kanske inte bör dricka så mycket, så kan man ju i alla fall dricka det lilla man dricker lite halvfort så får man sig ju en kort fylla :D eller?! Hahah

Malin, bild kommer!!! Haha, näärå du kan vara lugn. Jag vill väl inte ha ditt arsle på min blogg heller ;P äh, nu ska jag sluta med den här skiten. Lägga ifrån mig mobilen, slå igen ögonen och somna på studs!! Love you hun <3 Goder natter allihopa, som säkert sover så sött redan ;)

Midsommarfirande i Fjälby

Hej och hå!! Det går bra med bloggandet här alltså :P Nu testar jag att blogga via mobilen :) det verkar ju funka, förutom att det känns lite halvdrygt att skriva en massa såhär. Fast det går väl an om man ska göra något kortis-inlägg.

Well, well!! I alla fall så gjorde vi en tripp ner till sommarstugan som ligger på landet i Enköping. Det blev en hel del stopp på vägen kan jag säga. Det tar helt klart mycket längre tid att resa med en bebis. Men det gick ganska bra ändå :)

Vi hade det i alla fall jättebra. Det var väldigt mysigt och det känns kul att ha varit där med Edwin åtminstone en gång medans stugan fortfarande finns kvar i släkten. Det kanske blir någon fler gång, vad vet man. Det är lite roligt när man tänker på det såhär, vi harbrukat vara nere där en gång per år sedan jag var lill-liten alltså. Så det finns som sagt en hel del minnen :)


Hah!! Det gick ju till och med att ladda upp bilder såhär via mobilen. Men det var bökigt, det bästa skulle väl vara om de skulle vilja komma med en app för android.

Such a beautiful day

Får se om jag hinner slänga in ett litet inlägg här nu. Lilleman ligger alldeles utslagen och sover i vagnen nu efter att ha varit vaken och busat i ca 3 timmar. Inklusive ett bad utomhus i badbaljan :) Jättehärligt, speciellt när vi har en sådan fin altan att vara på :) Min snälla morfar har varit här och hjälpt oss att bygga den och även sponsrat med virket <3

Nä, nu ska jag åka och handla nu när pappsen har kommit hem och kan ha hand om grabben. Får se om jag återkommer med något mera idag eller om det blir om en månad igen typ :P Jag bjuder på en mysig badbild från idag i alla fall.

Hejs svejs! :)