Sköööna låtar

Tack Malin!! Jag har blivit frälst höll jag på att säga :P nä men så jävla grymt sköna låtar :) sexiga hesa röster .. mm me like ;D

Sparzanza - My world of sin


Slipknot - Snuff


David Cook - Light on

"Bitch-Hole" - Malin :P

Onsdag 29/7

Blääääää, vad less jag blir!! Varför tog jag på mig att jobba varje dag i en hel vecka, och sen på måndag är jag ledig en jävla dag, sen jobbar jag 6 dagar till, usch säger jag bara. Kan inte klaga på någon heller för det är jag som har lagt det själv, jävla PUCKO!! Men det är ju pengar, och efter det här jobbiga är det ju ändå slut, så då får jag äntligen bara slöa igen, och det lovar jag att jag ska göra också :D

Ja sen har jag tänkt skriva om helgen som var med, men det har inte blivit av, så jag gissar på att jag är ganska slö ändå :P nä men, jag har faktiskt inte suttit så mycket vid datorn. Men i alla fall så for jag upp till Malin på torsdagkväll, sen på fredagen var det ju laxfestivalen. Vi var in på stan ett tag på dagen, fixade lite godricka ;D sen insåg vi att vi nog var tvungen att åka hem och börja fixa oss och sådär om vi skulle hinna, vi är ju lite seg (ja Malin, jag vet - jag är seg :P haha). I alla fall så hade min babe och jag det jäätte skoj även fast det bara var vi två som "förfestade", vill ni se bilder? njaa tyvärr dom tror jag att vi behåller för oss själva va :P kanske visar någon liten bild då.

Älskar dig, knäppis!! <3

Sen skjutsade Malins svärfar in oss till Sollefteå. ehm, kommer inte på något direkt att säga om det, men kuuul hade vi i alla fall,
eller hur *BITCH-HOLE*?!! :D:D:D (*sagt av Malin)

Tjejkväll med färg

Måndag 20/7

Malin kom hit idag så att jag kunde färga håret på henne. Vi skulle först färga rött, vilket inte blev rött utan typ brunt med kanske liiite röda toner (och den kallades intensiv röd .. eh bullshit!!) . Så då fick vi åka in på stan och köpa en ny rödfärg, och färga igen. Och det blev i alla fall bättre, så då kunde underhåret färgas svart. Och det blev bra till slut, men att det så ofta ska hålla på att jävlas med en!! I alla fall så färgade även Malin mitt hår sen, nån mörk guldblond tror jag det var, ganska mörkt blev det iaf men bra blev det också :D

Och sen så har jag en söt liten Lillan här med nu, som förhoppningsvis ska stanna, om allt fungerar som det ska. Och det verkar det göra, bättre och bättre blir det. Nu leker hon och Önska som värsta idioterna här.


Fick följa med mig på jobbet


Nyduschade små vovvar


Soldyrkarna :)

Gissjöbadet

Lördag 18/7

Ja jag jobbade idag också, fy fan för att jobba helgdagar egentligen, men det är ju bättre betalt. Ska jag berätta något intressant? Jag spydde imorse också innan jag åkte på jobbet, bara sådär, hel knepigt (och nej, jag är inte gravid :P). I alla fall så åkte jag hem från jobbet så fort jag var klar med det jag måste göra, kände mig lite hängig.


Storstädning hos dessa söta djuren idag (60st Jättesniglar)

Efter lunchen hemma somnade jag som en stock i typ 2 timmar. Sen när jag vaknade började jag tjata på brorsan igen om att vi skulle åka och bada. Så till slut åkte vi i alla fall till Gissjö, det var ganska kallt först när man försökte arbeta sig utåt i vattnet :P men när man hade doppat sig och ett tag efter det så var det ju helt okej. Vi var ute i vattnet rätt länge, sen klev vi upp och gick och bytte om. Sen beställde vi pizza som vi hämtade på vägen hem, plus att vi gick in och hyrde en film på macken, Bedtime Stories, den var faktiskt ganska rolig (tyckte inte brorsan, men han är tråkig!).




Grattis lillebror

Onsdag 15/7

Idag är ingen vanlig dag, för idag är det min lillebrors födelsedag!!
GRATTIS BRUUSHAN!! :D    Det skålar vi för.
 

Det blev inte att vi sjöng på morgonen, klockan 06.00 var lite väl tidigt. Både bror och jag jobbade idag, så när jag hade kommit hem från jobbet vid 16.30 så åt vi grillat sen var det paketöppning.

 
Datagrej, då vart man glad!! Det var ju inte fullt lika roligt att öppna systers dyra fina present näh! Jean Paul Gaultier - Le Male . Den luktar ju bara såå gott!

Sen kom grannarna över vid sju ungefär och lite senare kom farmor, ulf, faster och kusinerna. Så då vart det fika :) gräddtårta med jordgubbar på och inuti var det jordgubbssylt och jordgubbsfromage, Gott, eller vad tror du? ;P Sen tjuvade jag lilla Nelly fort som fan innan någon annan gjorde det :D Gud så söt hon är, jag blir ju alldeles bebissjuk, men man gör det ju bara värre för sig när man sitter och håller i dom och goar med dom. Fast det är ju svårt att låta bli. Och Leo blir ju bara större och större. Han är så rolig, han springer runt och ska leka med Önska hela tiden. Och när jag brukar komma och hälsa på frågar han alltid "var e lilla vovven?" om Önska inte är med, han tycker så mycket om henne. Det är så roligt när de kommer på olika grejer de ska säga hela tiden, just nu varenda gång det händer något säger han " va vare?" t ex. om man nyser, tappar något, skrattar eller ja det mesta. Och han hade lite väl långt hår, så då tyckte Anna att mamma kunde passa på att klippa han, vi som har en hårtrimmer. Det tyckte han inte var så skoj, men då mutade vi han med en leksakschopper och godis :D fin fint gick det då, typ.





Nelly, nu och några från tidigare



 





Bönhamn

Måndag 13/7

Ojojoj, vad tiden rinner iväg fort. Och jag har varit dålig på att skriva sen jag kom hem. Kan dra igenom lite snabbt bara vad jag gjort.

Kom ju som sagt var hem torsdag förr förra veckan. På fredagen åkte jag ut till Lövviks båthamn där pappa och "kusin" Elin kom och hämtade mig med jollen, så var jag ute med föräldrarna och moster med familj hela dagen, åt gott och badade som en tok med två andra tokar (Elin och Önska) i minst en timme. Sen mystes det med film, och efter den var slut skjutsade pappa tillbaka mig. På lördagen åkte jag, brorsan och Maria med bil ut till Hårsang för att umgås med resten som var ute med båten, vi bodde i en stuga på campingen, för även om våran båt är stor så blir det nog lite trångt med 8 pers som ska sova där. Vi hade väldigt trevligt, dock fick jag en allergisk reaktion natten mot söndagen vet inte av vad, jag hade nässelutslag över i stort sett hela kroppen som kliades så grymt mycket att jag trodde jag skulle dö. Sen började jag i alla fall jobba på måndagen där (på Nordvik, nere på djurvård) och det har i alla fall gått bra.



Nu i helgen har vi i alla fall varit på en liten semestertur med båten till Bönhamn (utåt Nordingrå ungefär). Mormor och morfar åkte även med oss och så grannarna med deras båt. Vi fick lägga till i Hårsang första dagen och övernatta där till på söndagen för det var så himla vågigt ut mot havet. Mådde något jävulskt illa när vi väl åkte över typ havet sedan kan jag ju säga, usch och fyy!! Ja just det ja, vi fick ju jätte bra väder där senare på dagen, vad vare jag sa :):) ? Även fast väderprognoserna hade sagt annat, men riktigt kalas vart det och så gick vi och åt på Arne's sjöbod sen, supergott. Det blev efterrätt på våran båt med kaffe och morotskaka. Ja sen senare börjades det med mammas drinkar :D fy vad gott, hon hade köpt något som hette Lemon syrup som man kan blanda i drinkar för att få det där sura, och jag ääälskar sura drinkar!! Sen senare fick gammfolket sitta och tjoa bäst dom ville uppe på flyen medans Sebbe, Nicke och jag kollade på en film, Australia, jag hade bara missat att den var 2,5 timme lång så man satt ju där mot slutet och fick nästan hålla ögonen öppna med våld :P men jävligt bra film faktiskt.

   

Och idag när vi åkte hem var det ännu värre på havet, men nu var vi ju illa tvungen att åka ändå. Alla grejer i båten for åt helvete, fast det fixade vi ju förstås med så mycket som möjligt innan vi åkte. Men jag fick till slut gå och lägga mig och försöka sova, för jag fick så ont i huvudet och det kändes som att jag var på väg att kräkas hela tiden. Så det var i alla fall jätte skönt att vakna en timme senare när det hade lugnat ner sig, men nog kände man sig sliten efter den där färden. Men men det är båtliv det :D älskar att vara ute med båten ändå, det är våran flytande sommarstuga typ.


Leka med kamera och i photoshop


Bilder från Marmaris


Då var vi på väg.. Excited and looking fresh!! :P
3h och 45min flygresa.


Kvällsbild uppifrån flyget.


Våran magnifika utsikt från hotellet.. Nä men jävligt skönt att det
var skugga, annars hade vi ju fan dött på morgonen.


Här åt vi våran första frukost, jätte mysigt men lite väl dyrt kanske.
Vi började väl med en Frozen Strawberry Daiquiri :P

 
Första stekardagen. NIICE!!


Sköönt att ta ett svalkande dopp lite då och då,
när man låg och pressade hela dagarna.


Fiin bild, på våran balkong.


Making silly-pictures :D


Snyggo!!

 
SKÅÅÅL!!


Inte riktiga Bar Street, men den här längs strandpromenaden
tyckte vi var bättre till och med.


Fish bowl... det måste fan ha varit mer än 2 liter i en sån där drink.
Katja och jag delade en sådan på mindre än en timme :D


Så sedan vart det some dancing on the bar ... OFC ;D
Plus att Katja officiellt fyllde år.. det var 2 timmar in på 27/6
GRATTIS!!


Så på Katjas födelsedag åt vi gott på en av restaurangerna vi ofta gick till,
och så hade vi förbeställt en tårta, men som dom överraskade när de
kom ut med och så sjöng alla Happy Birthday :D

 
Andra festdagen.. Min tur att bli på kalasfyllan!! :D
Då fraser som "Do you want your rose? - Here!! Shuffle it up in your ass!!"
bara sådär flög ur min mun.. men vadå? det var en klängig äcklig turk som
trodde att han kunde få till något bara för att jag var lite väl kalas.
I alla fall så tyckte inte han att jag var något smickrande när jag sa åt han
att köra upp den där jävla rosen i arslet, så då gick han :D heheh, way to go!!


Sista dagen tog vi det lungt.. Drack vatten. Nääe, inte bara vatten :P


Förresten måste bara säga att pizzorna där var asgoda..
och all annan mat med :)


Sen hade de en Fireshow, bara för oss för att vi skulle åke hem :P haha, nää.
De hade även en show med robot dans/Michael Jackson, fast den var inge bra,
nä då får till och med de halvnakna bartendrarna bättre betyg :D


Sen bar det iväg hemåt. Åkte från hotellet 10 på morgonen, landade i
Sverige kl 17. Mormor o Morfar hämtade oss på Arlanda, så åt vi middag
hos dom i stugan, sen började vi köra hemåt vid 21. Det gick jätte bra att
köra hela vägen, jag trodde faktiskt att jag skulle bli trött. Men det var
i alla fall underbart skönt att komma hem samma dag, annars så skulle
vi ha åkt jätte tidigt dagen efter istället, och det hade nog varit jobbigare.


.. men hemma bäst

Fredag 3/7

Trots allt är det ju bara för himla skönt att få komma hem med. Det är ju faktiskt så :P MIN SÄNG!! åh, så jag har saknat den. Fast jag kanske sov lite skönare i Turkiet än Katja, för hennes kudde var som cement typ, fast min säng gnekade så fort jag rörde mig (sönderknullad, usch!! :P) Hahah.

Så.. ja? Det var allt för nu. Nu ska jag ta en powernap :P niice.

Borta bra..

Fredag 3/7

Som tusan vad härligt vi har haft det, 45 grader typ varje dag. Nu hade ni ju som sagt bra väder här hemma ni med era assholes :P men men.

När vi landade på Dalaman airport var det dock lagomt svalt och skönt i och med att det var på natten. Kommer inte riktigt ihåg men jag tror att vi var framme till hotellet ungefär 3 på natten. Helt överkomligt var hotellet i alla fall, typ 50 m till stranden. Det enda vi saknade var ett kylskåp.

Nu orkar jag inte riktigt skriva något mer just nu, kanske skriver lite mer när jag kan lägga upp några bilder. Gaah!! Har fortfarande inte hittat min jävla kamerasladd. Jag försöker fixa fram bilderna Katja :P promise. Hoppas pappa kommer ihåg att ta med sig sin sladd från båten idag och att den fungerar med min kamera.