Midsommarafton

Lite halvstressig dag, jag hade väl skjutit upp lite väl mycket som skulle göras. Kokade potatis på morgonen, sedan städade jag och Rikard hela undervåningen och fixade till vid uteplatsen. Fick hoppa in i duschen när gästerna hade hunnit komma, men det gjorde inget.

Sedan blev det sill, det är väl lite utav en självklarhet när det är midsommar. Efter det så kastade Rikard, Martin och Basse frisbee, med en Lillan springandes efter, som sprang tills hon kräktes lillstackaren. Precis när vi skulle sätta igång med grillningen så började det duggregna, men det gick att grilla ändå, och regnet avtog ganska fort så vi kunde sitta och äta ute också. Nå jävulskt gott var det, grillad fläskfilé, hemmagjord friterad klyftpotatis, Marias hemmagjorda potatissallad, grillade tomater, vindruvs-och honungsmelonsallad, vitlökssås och vin till det.

Efter maten gick grabbarna och lekte igen :) medans Maria och jag satt inne och surrade lite och drack vin, vi delade på 2 flaskor vin under kvällen :) fint det! Efterrätten sedan var ju inte helt fel heller, kändes också väldigt midsommrigt, jordgubbar och glass :) sedan satt vi och spelade lite spel tills det var dags att gå och lägga sig.

Hur som helst så hade jag en jätte trevlig kväll :) tack allesammans!!