Andra besöket - v.29


Ja, då har det hunnit gå en hel månad sedan vi var hos barnmorskan sist. Allt såg bra ut den här gången med :) bebis var lite lugnare idag, hjärtslagen var ca. 130 slag/minut. H*n hade även växt lite väl mycket, BM mätte till och med om en gång för hon blev lite osäker när hon skulle skriva in måttet i datorn och se på kurvan. Förra gången var måttet 23 cm och då hamnade vi mitt på "normalkurvan", idag var måttet 29 cm, det är fortfarande okej men vi var närmare den "övre kurvan". Det kan hända att vi får göra ett tillväxtultraljud i fall bebis växer mycket till nästa gång med.

Och jag har också växt lite väl mycket, har gått upp 4-5 kg sedan förra gången. Och jag förstår inte varför. Jag går dagliga promenader och tränar på gym 2-3 gånger i veckan. Dessutom tycker jag inte att jag äter onyttigt, äter vanlig hemlagad mat. Någon gång äter vi hämtmat, men det är ju inte ens en gång i veckan. Jag har inte heller några begär, varken godis eller något annant onyttigt, blir jag hungrig mellan måltiderna så kanske jag tar någon macka eller nudlar, macka är väl inte nyttigt men ändå. Vet inte vad jag ska ta mig till om viktuppgången inte stannar av lite snart!! Jag menar jag kan ju inte banta, inte träna övermycket och jag tycker inte att jag ska behöva skriva ner allt jag äter och räkna kalorier, jag måste ju fan äta om jag är hungrig!! Aja, jag kommer nog bara få det väldigt jobbigt när jag ska gå ner dessa kilon efter förlossningen, inget mer att hetsa upp sig över nu antar jag.



Finbesök =)

Den här helgen hände det dock inte sådär jättemycket, tog det lungt och myste. Men lördagen var lite speciell, även fast vi tog det lungt och myste då med, för då kom älskade Madde och hälsade på :) som man saknar henne när hon är borta hela tiden. Så gulligt av henne att komma med en fin orkidée och en liten present till bebisen, fem bamseböcker, som mamma och pappa får läsa i början förstås :) och så hade hon med sig en flaska alkoholfri cider och chips med, gomyys.

Ja, då får man se när det blir nästa gång =/ allt för länge är jag rädd, nu när hon flyttar till Norge också.

Slött

Ja man är väl för slö :P som inte har bloggat något alls på typ två veckor. Fast ärligt så har jag inte haft datorn på så mycket heller, kollar mest fb från mobilen bara.

I alla fall så hade jag tänkt skriva om förra helgen för länge sedan. Men kan ju nämna lite snabbt bara att jag bl a. drog med mig min kära Malin till S-vall för att köpa ett soffbord, blocketannons. Tänkte inte åka in på Birsta eller något sådant, men det gick ju inte så bra. Slutade med att man köpt lite smågrejor från Rusta, lite bebisgrejor och annat från Ikea, plus ett par skor och mystofflor från Skopunkten. Tack för att du följde med och hjälpte mig med bordet och höll mig sällskap gumman <3




Sedan på söndagen fick vi komma och kolla in något så sött.. lilla Alina!! Rikard blev så nervös när Alex frågade i fall någon av oss ville hålla i henne lite grann, så när han fick henne i sin famn blev han alldeles stel och Alina undrade väl vilken konstig människa hon kommit till, med tanke på hennes grimaser :P så efter ett tag skickade Rikard över henne till min famn, blev ganska nervös jag med. Men det var så mysigt att få hålla i en liten bäs, längtar så sjukt tills vi har våran lilla.

En sak till, nu har jag och Rikard varit och beställt soffan vi länge funderat på från Mio :) det var förresten därför jag var ner och köpte ett soffbord. Det ska bli så skönt med en ny soffa.



Liverpool U-soffa
Det är dock inte samma som på bilden, vi har gjort lite andra val :)


Titt-ut

Inatt kikade Emmas och Alexanders bebis ut, en liten flicka. Grattis så himla mycket till er!!
Åhh, så mysigt, som man längtar tills man själv får se och hålla sin lilla skatt :)

Andra glada nyheter vi fått, är att våran lilla bebis kommer att få en liten kompis i april också :) som kommer att bo i grannbyn. Grattis till er också!!

100-dagars!!

Heheh :) Det blir bara ett kort inlägg här nu som snabbast innan jag ska dråsa i säng, är så sjukt trött!! Såg alldeles nyss att det idag är precis 100 dagar kvar till BF. Tiden bara flyger iväg, 180 dagar gångna av 280, snart har vi vårat underbara lilla hjärta här hos oss <3

Fina magbilder <3

MIN




MALINS