Workout



Nä nu jävlar ska jag börja träna seriöst, och ska nog passa på att steka lite i solariet när jag ändå håller på :D ja fan Beach 2009 ska jag kunna glassa runt med min vältränade kropp. Asså de där extrakilona ska jag iaf bli av med, men det skulle ju inte skada om man vart lite fit också ;P Jaja, jag säger bara Lycka till :) till mig själv.

Nu ska jag gå och duscha, så man slipper stinka svett :P
för det är ju inte så sexigt :D Hejs svejs

Något annat som också är hett ;)

Dirty Dancing 2 Havanna nights, åh den är ju så himla bra. Det bara bultar i hjärtat efter att man har sett den. Jag "lovar" att en dag ska jag fan lära mig att dansa salsa, hahah vilken utmaning :D. det kanske blir som i filmen då, att man hittar en het kille som man blir tokförälskad i :P näärå, men det skulle vara jävligt kul att kunna dansa faktiskt.



Ska nog se på den ikväll med Malin i alla fall, för typ hundraelfte gången eller något sådant :P


Hett hett hett!!

Oh my, såå hett ;P och romantiskt ;)


Kåta? ;)

Nu får det typ bli som ett litet sammandrag av det som hänt i helgen och idag, för bloggen har inte riktigt velat fungera som den ska för mig i helgen men nu verkar det fungera. Och eftersom jag inte har laddat upp några bilder får det här bli ett inlägg med åtminstone ett par bilder dårå.

På lördagkväll vart det i alla fall att vi gick över till grannen och satt där och var kåta.... ehh nä jag menar att vi satt där i deras kåta :P och grillade lite korv och drack någon öl och groggade.



Grillning i kåtan


Mamma och bror


Pappa och jag


Och även Önska var där, hon tyckte det var jätte mysigt med elden


Sen på söndag "morgon" kommer vovven och väcker mig och är jätte busig, så till slut makade jag mig upp ur sängen och gick ut och lekte med henne en sväng.

Önska älskar att tugga på sin boll


Hon brukar även springa runt med den, ser lite fel ut då den är lite stor


Sen på kvällssidan drog jag ut brorsan på en promenad med hunden, tyckte han behövde lite friskluft. Fan ungen sitter ju inne vid sin dator typ hela tiden, han kan till och med glömma bort att äta så jävla inne är han i sitt spel.

Nöörden
och nr 2
Min busiga underbara söta älskvovve <3 hihi



På söndagkväll ringde Emelie mig och frågade om jag ville med ut och rida, och det ville jag ju jätte gärna. Det är något jag saknar grymt mycket, jag vill gärna skaffa mig en häst igen, men det är så mycket jobb och pengar. Så det får nog bli senare i sådana fall. Det var i alla fall super kul att få rida igen, och nu ska jag väl börja rida Adde ganska ofta, både bra för han att få komma ut, Emelie får sällskap och jag får hålla på med något som jag tycker om jätte mycket. Fast nu var det ju 2 år sedan jag red mycket, jag har nog ridit någon gång efter jag slutade rida Adel, men asså fan det känns att det var länge sedan, har sån träningsvärk i muskler jag inte ens visste fanns (eller jo om jag tänker efter så vet jag väl, men det kommer jag inte riktigt ihåg :P)

Ja och idag hade jag min första dag på skolan, ska bli lågstadielärare... tänka sig :P så nu har vi i alla fall introduktion och då så kallad "innevecka" eftersom att studierna kommer ske på distans, men man är där en vecka i månaden. Hehe som lärarna sa "efter idag kommer ni nog känna det som att ni visste mer innan ni kom hit", det proppades in massa information så man vart alldeles tom i huvudet. Och sen visades vi runt på campus, men imorgon blir det lite mer uppdelat så att man är med sin klass och börjar lite smått med studierna. Sedan på kvällarna i veckan kommer studentkåren ha lite aktiviteter, det ska nog bli kul det. Men ändå så känns allt lite vemodigt, men det är väl normalt.

Nu ska jag ta och gå ut med min vovve innan hon bajsar på sig här :P
Hej då!!


Mys

Igår bjöd Carro mig på middag, jätte trevligt och gulligt av dej vännen tack så mycket. I alla fall när jag kom dit fick jag en liten välkomstdrink och senare blev det en ganska stark men jätte god kycklinggryta. Vi satt och surra ett tag sen kollade vi på Let's dance, sen kom Henke hem och då åt vi en liten efterrätt, kladdkaka med grädde :) mums, men sen då stog det nog enda upp till halsen kändes det som. Vi kollade på en film som hete Rookie, handla om baseball, den var ganska långdragen men okej. Sen när den var slut var kl 1 och jag började väl fundera på att dra mig hemåt, men då började vi prata om allt när jag hade varit i USA och de, sen när jag väl åkte så var klockan typ 4. Och när jag kommer hem så sitter pappa och spelar Guitar Hero, och publiken i spelet buade ut han hela tiden. Men tydligen så var det ju något "fel" på gitarren :D hahah, det är ju som vanligt det. Då sa ja åt han att ge hit gitarren så ska ja fan visa dej att det inte är något fel på den, men det ville han ju inte :P.

Sen imorse då väckte mamma mig och så har hon stått och bakat bröd på morgonen, supergott. Sen gick pappa och jag ut för att fixa med bilen som har varit avstängd medans jag var borta. Vi bytte strålkastare så nu sitter där ett par snygga Angel eyes :) , pappa som köpte dem till min bil för att de var ju så fräna, sen la vi på vinterdäcken, och monterade in baslådan igen, nice den har jag saknat!!

Och nu har jag nyss ätit middag, mamma hade gjort tacokyckling och så kom mormor och morfar hit och åt med oss också. Sen gick jag in i mitt rum och sitter nu här vid datorn, och så hör jag något som låter som snarkljud så då drog jag ut en låda som jag har under sängen och då ligger kattjäveln där och snarkar. Hahahah.

Äh, nu får det vara nog för idag :P ska kanske gå ner och klå farsan i lite guitar hero :D
Hejs svejs!!

Händelserik dag

Ja idag har det hänt så mycket att man nästan blir slut i huvet :S

Jag och Katja skulle åka varsin bil ner till Härnösand och ta en fika och gå i några affärer, så ringde jag henne på morron och sa att jag kan ju åka efter henne ner så hon slapp gå från där hon skulle parkera bilen nu när det var så kallt.
Så jag åkte till henne och ställde mig utanför deras utfart, sen stog jag och vänta på att hon skulle köra ut framför mig och lagom när hon svänger ut så börjar hennes bil krångla och sen dog den, nästan mitt i vägen på en ändå ganska stor väg. Sen ville den inte starta igen, men till slut fick vi i alla fall in den helt i vägrenen. Men vi ville ju inte lämna den där, så vi försökte starta den om och om igen, men icke! Fans jävla biljävel säger man då!!!! Men det vart ju inte bättre av det heller. Aja, så då ringde jag morfar som kom dit och också försökte starta den, vi hade ju såklart också konstaterat att det var batteriet men han sa att det måste vara något annat med, så det skulle antagligen inte hjälpa om vi skaffade fram några startkablar heller. JAHA, så då blev det att putta bilen tillbaka, vilket inte var så lätt som det kanske låter. Det var halt, lite uppför och sen precis vid infarten var det som en jävla iskant som den skulle över med. Faan vad vi jävlades, vi var nära på att ge upp när vi inte fick den över iskanten, men så tog vi lite nya krafter och gav oss fan på att vi skulle få över den, och till slut även fast det verkade som att den inte rörde sig en millimeter så fick vi över den.. YEESS!! Så lämnade vi den skitbilen så åkte vi min (eller egentligen mammas) lilla söta blåa turbo Beetle istället.

Och sen andra händelsen, hmm jaa. Jag köpte en iPhone när jag var i USA som jag tyckte var jätte behändig då, men nu när jag har kommit hem så har jag inte riktigt andvändning för den och den är ändå ganska dyr i månaden, så jag la ut den på blocket. Och dan efter (igår) då ringde det en tjej som undra om den fanns kvar, ja sa jag, och sen berätta hon att hon ringde från Mix Megapol och att de just nu sänder ett program som heter Vinterfyndet som är ett samarbete med Blocket. I alla fall går det ut på att folk skickar ett mejl och berättar vad de fick i julklapp men vad de egentligen ville ha, och då kan de vinna det de ville ha. Så då var det en som hade önskat sig en iPhone och då fråga hon om hon fick köpa min, och jag fattade inte riktigt vad fan det där handlade om men jag sa ja, och hon sa då att det är inget lurt med det alls det enda är att de i sånna fall ville att jag skulle vara med i radion. Ehhh, näääe skulle inte tro det va, sa jag då, men då sa hon att det bara skulle ta typ 3-4 minuter och att hon bara skulle fråga varför jag sålde den typ. Okej sa jag till slut, för va faan jag ville ju få den sålt.
Så idag ringde hon igen då ca en halvtimme innan sändningen och kollade att allt var lungt och berättade hur det skulle gå till som och sådär. Sen gick jag runt med Katja på stan då och väntade och var lite nervös :P sen ringde hon igen och pratade lite sen sa hon att vi går in i sändning om en minut. Ja sen så var det i sort sett klart, och det var ju inte så farligt, och jag vart 6200:- rikare!! NICE :)

Sen efter det vart allt lite lugnare, jag drev runt själv på stan och väntade på att tiden skulle gå för jag hade en tid hos veterinären kl 16:15 med Önska, en vaccinering bara. När vi väl var där så brukar de ju kolla att chippet sitter kvar, men vi hittade det inte och de är ju inte omöjligt att det skulle vara borta, faaan jag hade ju ingen lust att betala den summan just nu eller inte alls för den delen. Men så kollade vi igen senare med en annan grej och då hittade vi chippet, det satt i vänstra skuldran, hoppas den sitter kvar där nu då eller så nästa gång kanske den sitter uti svanstippen. Fatta att det faktiskt har hänt nån hund nån gång, man sätter ju chippet med en läskigt stor kanyl i nacken på hunden och det är ju tänk att den ska sitta kvar där men ibland vandrar det en bit innan det fastnar nån vävnad runt den, men fan enda ut till svanstippen lite lustigt är ju det också. Sen så var veterinären så snäll och trevlig så att jag fick lite rabatt för att jag har praktiserat där förut :) då blir man GLAD.

Sen bar det iväg hem, och så såg i stort sett min dag ut idag :P och nu är jag så jävla trött så nu ska jag gå och däcka i min underbart sköna säng <3

Natti natti ;)