D day

Onsdag 24/6

Shiiiiit!! Nu åker vi snart, om 2 timmar börjar vi åka neråt till mormor och morfars sommarstuga. Så imorgon skjutsar morfar ut oss till Arlanda, flyget lyfter 18:15. Men det känns så skönt att vara nere där en dag innan så att man kan försöka slappna av lite, RESFEBER!! However, jag är färdigpackad, otroligt. Packade precis ner det sista typ. Så nu ska jag bara försöka coola ner nerverna lite, och se till så att jag inte glömmer halva mig här hemma eller nått.

Får se i fall jag kanske skriver något där nerifrån sedan, men annars så syns och hörs vi om en vecka. Vi är nog tillbaka här uppe igen den 3 juli. Lagom bruna förhoppningsvis, och antagligen väldigt mosiga. :P

Tyvärr så måste jag nog säga att jag inte kommer att sakna er :P hahah. Men ni verkar ju få tur med vädret ni med, jäkla skit :D Puss på er <3

Måndag - 3 days to go

Måndag 22/6

Katja kom över vid 12 och klippte till mitt hår lite, tur att Malin hjälpte mig igår att tona håret för då slapp vi lite att göra idag. Sen så blev det ju självklart surr om the big topic som gäller nu. Alltså om 2 dagar åker vi neråt, och om 3 dagar landar vi i värmen :):):) NIIIIICE!!!! Och jag har inte riktigt börjat packa, gaaah!! Det är ju så jobbigt, men jag måste verkligen börja ikväll. Faan det tog ju hela dagen att typ dammsuga ur och rengöra i bilen, mamma kör ju runt med värsta soptippen i bilen.

Midsommar

Lördag 20/6

Åkte upp till Malin för att förfira henne lite, hon fyller egentligen år den 26 juni, hon fick ingen present av mig:P det är hon inte värd, hahah. Närå, men jag ska köpa något åt henne i Turkiet istället :). Blev bjuden på tårta, duktig du vännen. Och så skulle vi ju egentligen grilla men det blev att vi följde med Angelica, Micke och Tuva och åt pizza på Önsta istället. Så tänkte vi att vi kan grilla till typ lunch imorgon istället. Sen när vi kom hem vart det lite alkoholhaltiga drycker :P sen for vi till Härnösand och förfestade lite hos babsen Maria och Selina ;). Och sedan åkte vi ut till Gussjönoret vilket ligger mitt i bushen, och totalt värdelöst var det där typ. Så då kom vi faktiskt hem i hyffsad tid, ganska skönt det.

Min vackra Önska <3

Har suttit och lekt med lite bilder :P hade tid över till det nu, jag har ju tagit fina bilder på Önska som jag ju hade tänkt fixa med. Men först ska jag bara visa en bild på tatueringen som jag vill göra. Har gjort den med några nedladdade penslar i photoshop och klistrat dit den på mig där jag vill ha den :) Det är bara att klicka på bilden så visas den i större format.


Mitt lilla hjärta <3


  
  

Mmmm, strawberries

Torsdag 18/6

Idag har jag hjälpt mamma lite med att packa och så, de ska ut med båten i helgen. Senare åkte jag motorcykel med brorsan bort till mamma och pappa i båten, LOVE IT!! Jag vill också ha mckort och en fräsig motorcykel :) . Mamma hade köpt jordgubbar så det åt vi uppe på flybridgen, självklart hade den lilla sol som fanns försvunnit då, men whatever det var ändå sommrigt, mina första jordgubbar i år :) mums.

Sen så har jag nyss duschat, och hade lite tråkigt så jag fick för mig att jag skulle stryka på en mask (peel off) en med gurka, citron och lime. Riktigt fresh :P fast det ser typ bara äckligt ut, heheh.

   

Kusin vitamin - Nelly

Onsdag 17/6

Hade ingeting att göra idag, så efter att ha bara slöat och haft tråkigt ett tag bestämde jag mig för att åka och hälsa på faster och nytillskottet själv. Och jag blev även bjuden på middag, grillad kyckling och hemmagjord potatissallad med en liten dressing. Supergott var det, och så mysigt så.

Det är så lustigt, man tycker ju att Leo är liten, men nu känns han jätte stor jämfört med lilla Nelly. Man glömmer liksom bort hur små dom är, dom små liven. Det är när man ser dom sådär som man inser vad hjälplösa, sköra och beroende dom är av en mammas kärlek <3 tänk alla barn som föds, som inte får kärlek eller allt annat än kärlek. Allt för många barn utsätts för vanvård, misshandel och allmänt illa handlingar. Det är hemskt!! Men usch, vill inte prata om det något mer.

I alla fall så när jag kom hem från allt ståhej så gick jag och hämtade Önska i hundgården. Och när hon kom springade emot mig så tyckte jag att hon såg så lustig ut, typ ögonen var mindre och hon var bred över nosryggen. Så kollade jag närmare på hon och insåg att hon blivit stungen av en geting eller något. Hon var alldeles svullen i ansikte så att det även tröck upp åt ögonen. Vart så orolig att hon kanske skulle få någon allergisk chock eller något, så jag ringde Helene som gav mig numret till Agria vet. jour, och där sa dom att min hund inte skulle dö i natt :P heheh, ja det var ju lugnande. Bara om hon vart riktigt hängig skulle vi ge kortison. Men så när vi vaknade dagen efter så var svullnaden nästan helt borta, skönt.


Innan. Nu är det väldig skillnad på bilderna men ändå.


Efter. En svullen Önska.

Grytträning

Söndag 14/6

Jessica kom och hämtade mig imorse, sen åkte vi till Malin och därifrån samåkte vi till grytträningen i Gumböle. Levande grävling var det på, och matte vart så stolt över sin kaxiga flicka, hon skällde perfekt, sprang alla gångar, genom alla förträngningar utan problem, ner och upp på hyllan :D och då är det bara andra gången på en träning, sist var hon bara framme vid kitteln och skällde inte ens, men då var det ju bara rävskinn. Ja, dessutom spöregnade det. vilket inte var så kul. Kan ju säga att vi såg lagom slitna och tråkiga ut sedan efter ett tag, speciellt Jessica som även druttade på arslet i leran så hon fick en väldigt fin fläck på rumpen :P Var in en sväng på birsta med, Malin skulle köpa en hundbur, och så blev det Donken :)

Sen på hemvägen somnade jag och Jessica mot varandra i baksätet, skönt att få sova lite grann, när jag vaknade till hade jag jätte ont i örat bara, hade pressats lite väl hårt mot jessicas axel :P när vi var framme var jessica bara tvungen att springa in och akut göra 2an, sedan åkte jag med hem till henne, och så hade vi lite myskväll med film, chips och godis. Och sedan fick jag sova, och det länge :) hääärligt.

Stadsfest

Lördag 13/6

Det vart att man drog sig in till Kramfors stadsfest, hm vilket skämt. Ja, så säger man väl nästan alltid, men det känns som så onödigt att göra av med pengar på att gå in där, speciellt i år när det var så dåligt väder. Det är ju oftast förfesterna som är roligast.

 

I alla fall så vart jag påhoppad imorse, hörde att någon kom in genom dörren och trodde att det var mamma, sen rätt som det var så kom Madde skrikandes och hoppade på mig i sängen. jag vart faktiskt lite rädd!! :P Vi hade bestämt att hon skulle komma till mig, men jag trodde hon skulle ringa mig när hon var på väg så jag kunde kliva upp och möta henne vid bussen, men då tyckte hon att det var roligare att komma och väcka mig sådär :D och det var det. Så när jag hade klivit upp vart det lite skitsnack och sådär, sen åkte vi in till K-fors och hälsade på Carro som jobbade på Gladan, hade tänkt att där men då var det så tråkigt utbud så vi gick till Träffen och åt istället. Och det var som tur jätte gott, och man blev jätte mätt. Sen åkte vi hem så började jag göra mig iordning, sen vid fem gick Madde till bussen och mamma kom och hämtade mig så åkte vi ner till båten. Så det var i alla fall förfest på båten in till Kramfors med morsan och grannkärringen som gällde :D heheh, och det var faktiskt rätt skoj. Och mamma (drinkfixaren nr1 :P) hade gjort Mögel, en asgod drink på vodka, blå curaco och red bull.

 


Blev inte kvar så länge heller, jag och Malin åkte och delade på en kebabrulle på Sylos som vi åt i bilen för det började regna, sen åkte vi ner till båten en sväng, och eftersom att det inte kändes så lockande att åka tillbaka då det regnade så åkte jag med Malin upp till Sollefteå :)

Marmaris 25/6 - oh yeah ;)

Fredag 12/6

Åh, så underbart skönt. Nu är det spikat som sagt ;D Marmaris den 25 juni, NIIIICE!! Har ju hört att det ska vara fint där, lite roligt att det vart det ändå då, vi hade ju planerat Alanya eller något annat så billigt som möjligt. Men nu är det ju så att tusentals andra svenskar drar ifrån skitvädret här hemma så då försvinner resorna (som smör smälter i den turkiska solen :P) och dessutom stiger priserna i skyn, så det var bara att boka fort som attan och då var det bästa vi kunde hitta till Marmaris och det blir ju superbra det :) Och nu längtar ju självklart Katja och jag som ett par tokar tills vi får åka!! Förresten någon som vill ha något från tax-freen? :P säg isf till.



Fin kvällsbild. Mysigt att kunna ta en båttur över till Rhodos :)

What If

En av de finaste låtarna. Hade ingen aning om att det var Kate Winslet som sjöng den, eller att hon i överhuvudtaget kan sjunga sådär. Den spelades i alla fall in till en film som heter 'Christmas Carol the movie'.

 

Here I stand alone
With this weight upon my heart
And it will not go away
In my head I keep on looking back
Right back to the start
Wondering what it was that made you change

Well I tried
But I had to draw the line
And still this question keeps on spinning in my mind

What if I had never let you go
Would you be the man I used to know
If I'd stayed
If you'd tried
If we could only turn back time
But I guess we'll never know

Many roads to take
Some to joy
Some to heart-ache
Anyone can lose their way
And if I said that we could turn it back
Right back to the start
Would you take the chance and make the change

Do you think how it would have been sometimes
Do you pray that I'd never left your side

What if I had never let you go
Would you be the man I used to know
If I'd stayed
If you'd tried
If we could only turn back time
But I guess we'll never know

If only we could turn the hands of time
If I could take you back would you still be mine

'Cos I tried
But I had to draw the line
And still this question keep on spinning in my mind

What if I had never let you go
Would you be the man I used to know
What if I had never walked away
'Cos I still love you more than I can say
If I'd stayed
If you'd tried
If we could only turn back time
But I guess we'll never know
We'll never know

Duktigt

Tisdag 9/6

Jag har både varit duktig och inte så duktig idag. Först och främst sov jag till 13:45, det var ju inte så bra :P . Men sen har jag faktiskt gjort mycket nytta, jag och brorsan hjälptes åt att flytta in min nya sängram och flytta ut den andra. Sen har jag fixat i "trädgården", och ställt ut utemöblerna och sådär. Tvättat kläder och städat inne har jag också gjort. Så som jag städar och fixar hela dagarna så borde det ju vara jätte fint här nu, men nää. Det blir bara nytt att göra hela tiden, plus att har man städat i ett rum så blir det ju lätt att man flyttar saker till det andra rummet, sen ska man städa där och då blir det stökigt i det andra rummet igen, jag skulle kunna fortsätta skriva det om och om igen, för det är så det är, men det skulle vara väldigt drygt :P

Sen en sak som inte var så duktigt, var att jag hade musiken på i bilen hela dagen när jag höll på ute, men ändå bara 5 timmar ungefär. Och så när jag skulle starta bilen för att flytta tillbaka den till rätt plats, så ville den inte starta. Jaha, jag hade liksom glömt att lyset var på i bilen också eftersom att dörrarna stog öppna. Så då var det ju bara att sätta bilbatteriet på laddning. Äh, ingen skada skedd :P

Sötaste

Hihih, måste bara lägga upp den här bilden också :) jag tror jag har världens sötaste lilla vovve. Hon ligger och kollar på Eight Below som går på 5an nu, film med massa fina hundar.


Studentmiddag

Fredag 5/6

Jajjemän, idag så har jag varit på studentmiddag. Grannen tog ju studenten idag :) yiees så man kommer ihåg den dagen man själv tog studenten, den glömmer man inte på länge - Lyckans dag!!



Sen så som vanligt har jag ju inte gjort så mycket under dagen, städat lite, gått promenad med vovven och lite annat tjafs bara. Men just nu sitter jag och trackar sönder min bloggdesign :P nerå, men jag håller på småfixar med den lite i kodmallarna - måste vara försiktig så det inte bara blir bajs av allt när jag tar bort massa grejer. Det tråkiga är att det kanske inte syns så mycket vad jag har gjort, men jag ser i alla fall. Jag har ju dessutom tänkt göra ett litet galleri med bilder, men det får komma senare. Har börjat med det i alla fall, och det kanske ni kan se i menyn, det är en knapp där det står bilder (jätte tydligt - går typ inte att missa :P )

Jaha, sen då? Hm, ja orka hålla på något mer med det här idag gör jag ju inte. Kanske ska spela lite playstation :D jag fick ju ett spel av mamma igår, som jag egentligen skulle ha fått i jul men det kom inte förens nu (snacka om seg leverans!?) I alla fall så heter spelet Spyro :) hihi, jätte söt liten lila drake - LOVE IT!!

Jo just det ja, ska ju vara fyllechaffis åt grannen, eller ja jag ska bara hämta han från krogen sen. Det är ju partaj för hela slanten för alla som har tagit studenten i Kramfors idag.

Better Angels

Måste bara lägga upp den här videon, hörde faktiskt låten igår när jag såg på CSI, jätte gammal och jätte fin låt. Lesley Gore - Better Angels
 

Jack Russellträff

Söndag 31/5

Sovde ju som sagt över hos Malin, så imorse åkte vi från långsele vid 10 för att vara på russellträffen som skulle börja 11 hos Malins mamma i utansjö. Tror vi kom lite sent, men det var ändå ingen där. De första kom inte förens vid 12 nästan, och Jessica det klantarslet hade ju försovit sig också så det var ju bara att vänta. Men det gjorde ju inget heller för det var så jäkla varmt, vi hade ju tänkt gå en långpromenad men det vart det inte något av, då tror jag nog att flera hade tuppat av :P. Så vi gick bara till båthamnen istället och lät hundarna svalka av sig lite. Super mysigt var det i alla fall, 6 av 8 hundar var lös och sprang runt och plaskade på i vattnet (Önska och Dixie mest) och så många hundar har vi aldrig haft lös på träffar, tror inte ens att vi har haft någon hund lös. Efter det så tog vi en "genväg?" tillbaka, hundarna hittade lite älgspår att nosa i. Och så bjöd jag på glass, eller rättare sagt marängswich (stavas?), eftersom att Eva-Britt och jag skulle hålla i träffen tillsammans och vi var hos henne och hon bjöd på kaffe och saft så tyckte jag att jag kunde stå för det :) Gott var det en sån härlig dag i alla fall :D


Önska och Dixie


Här har vi 5 små söta bad-russellpusslar


Jo just det ja, Jessica tog ju lite bilder på världens sötaste lill Tuva, som för dagen var en liten älva. Sedan badade hon ju i sin lilla pool. Himla charmig är hon. (Jag har redigerat bilderna lite)



   
  
  
  

Sen liftade jag med Jessica till båtplatsen och så åkte jag en liten tur idag med, farmor och Ulf var där. Så bjöd farmor på en jättegod kyckligsallad som vi åt i pitabröd, och sen bjöd mamma på efterrätt. Mmm, nyttig man kände sig idag då va?! heheh. När vi kommit tillbaka så gick jag ner på badbryggan på båten och plaskade lite med fötterna i vattnet, och då ville ju Önska också komma ner och det fick hon. Vilket slutade med att hon hoppade i vattnet och simmade några varv sen drog jag upp hon på bryggan igen :) riktig badvovve är hon.



  

Cruising

Lördag 30/5

Klev upp ganska tidigt imorse och sen så åkte vi till båten, Anna, Joan och kussarna skulle komma och få följa med på en liten tur. Och underbart väder hade vi - jag låg och solade fram på nästan hela tiden (ja, jag glömde smörja in mig och ja, jag blev bränd :P ). Vi tog en sväng bort åt Höga kusten bron, sedan bestämde vi oss för att försöka lägga till på Vargön och grilla lite korv. Och efter lite om och men så hade vi lyckats lägga till med stor aset så att det gick att gå i land. Jag och Johanna kastade lite pinnar åt Önska, fast det slutade med att vi också tog oss ett dopp. Och visst det var kallt, men fan så skönt ändå, när det var så helvetes varmt i luften så.


Lite niice eller?

Sedan var det bara till för mig att skynda mig hem och göra mig iordning för att åka upp till Malin, vi förfestade lite där och Daniel klagade på min fina man-tar-vad-man-har drink (blåbärslättdryck, sockerdricka och hallon sprit) asså jag tycker faktiskt att den var okej ändå, man får ju inte vara så himla kinkig, värre är det väl att dricka något som ser ut som att det har varit in och vänt i magen igen :P usch. Jag kommer inte riktigt ihåg vilken tid vi åkte in till cruisingen sen men trevligt var det även där i alla fall ;) ;). Åkte hem gjorde vi vid halv 2 ungefär. Och så sov jag på soffan, fick ju inte världens bästa sömn precis, det blev ju ap varmt på morgonen.

Blod, svett och tårar

Måndag 25/5

Idag ringde jag Carro och tänkte skälla ut hon lite för att hon aldrig ringde tillbaka mig i helgen, men som tur var för henne så var hon snabb på att be om ursäkt :P. I alla fall, så åkte jag till henne senare och hämtade henne och så for vi till stallet där hon har sin häst. Jag stog och kollade på när Carro mockade, sen gick vi och hämtade Cheyenne och borstade henne. Eftersom att Carro hade blivit avkastad någon dag tidigare och skrapat upp på ryggen så var inte hon så sugen på att rida, så då longerade och löshoppade vi henne istället. Heheh, svettigt var det, vi sprang runt där i paddocken som idioter alla tre :D vi slutade efter att vi hade fått Cheyenne att hoppa 110cm högt, för då hade hon varit duktigt speciellt som vi hade sprungit där och ströjt hon så att hon blivit lite uppstressad. Sen bestämde vi oss också för att duscha av svetten på hästen, och det gick väl bra - hon kan vara så larvig ibland, ja joo en viktig sak att nämna är ju att man aldrig riktigt kan lita på en häst, jag vart nämligen påhoppad när hon vart rädd för en annan häst som kom gående bakom henne och trodde fan jag skulle bli nedtrampad men jag hade tur, fick bara några vackra blåmärken på benet :P Men hur som helst så tycker jag ändå mycket om hästar och det var jätte kul att få följa med och hålla på lite.


Longering, blev tyvärr inga hoppbilder. blev inte någon tid till det


Men däremot har jag ju en fin bild på Carro :P
(och nej, jag tänker inte ta bort den)


Sen åkte vi hem till dom igen, och så kom faktiskt Henke på att vi kunde grilla och det var uppskattat kan jag lova. GÖTT!! Carro och jag stog och diskade, vi turades om vem som torkade disken och diskade. Lustigt att något sådant kunde vara kul, men vi pratade ju massa skit medans så det var väl därför :D sedan tittade vi på en kass film och jag höll på att somna hela tiden tror jag.

How ever - trevligt hade jag i alla fall och maten var jätte god Carro :) Thanks