Long ago

Nu blir det lite uppdatering, egentligen var det den 2/12 som detta hände, så det blir ett inlägg här som kommer väldigt sent :P jag är lite dålig på att skriva det på en gång, samtidigt som jag inte vill hoppa över speciella saker bara för att det var länge sen det hände.




Hur som helst så var jag i skolan ett tag, sedan åkte jag hem och hoppades att Åsa skulle komma över och hjälpa mig med tapetseringen, men då hade hon tydligen blivit inringd till jobbet. Så då städade jag lite istället, sen packade jag det jag skulle ha med mig till Malin och så åkte jag. Inge kul väglag att köra på då, isigt och spårigt enda från bollsta till sollefteå.


Uppe i Långsele var det iaf mycke snö, medans det hemma bara låg kanske max en centimeter. När jag kom in hos Malin så vart det lite tjafs mellan Freja och Lillan som fick ett litet sår vid ögat så hon gick runt och kisade med det lillstackarn, fast det var ju ingen fara med det. Även att Lillan blev så rädd när det hände att hon gjorde på sig, både det ena och det andra :P det var ju inge kul, men jag blev så förvånad att lillbitchen blev rädd för en annan hund iöverhuvudtaget.

Sen åt vi och så åkte Malin och jag och tränade, Daniel kan ju inte tack vare knäet som är nyopererat. Vi bestämde oss iaf för att träna armar, och Malin körde slut på mig. Det är ju alldeles för tungt för mig, får ju sådan träningsvärk dagen efter att jag inte ens kan hålla/sträcka armarna rakt. När vi kom hem duschade vi sedan tittade vi på tv och sen någon psykfilm, usch!! Men den var inte helt utan handling, annars hatar jag skräckfilmer som bara handlar om blod, död, rädsla... som bara är till för att skrämma en, sen när filmerna är slut så undrar man vad fan var själva handlingen i filmen egentligen då?? Efter det så gick vi och satt oss vi datorn och så började jag även kolla på hur Malin vill att hennes bloggdesign ska se ut. Gjorde knappt något alls på den, var så trött. Men nu kan jag iaf börja få lite idéer när man vet på ett ungefär.

Det var iaf kul att få träffa min Malin :) <3 . Det blir kanske inte så ofta som man vill med tanke på skolan, avståndet och bensinpengar, men det gör det ju bara roligare när man väl kan träffas, tycker iaf jag. Man får hinna sakna varandra. Älskar dig gumman <3










Äntligen

Åh äntligen har vi börjat med målningen och tapetseringen av mitt vardagsrum :):) vad glad jag blir. Mamma sa att det skulle finnas tid till att hjälpa mig nu, plus att de insåg att det är klart att jag skulle bli glad och tycka det var skönt att ha det gjort innan jul, för annars skulle det ju inte bli av förens någon gång i början av nästa år. Så igår flyttade jag ut alla möbler från väggarna och så började mamma och jag att maskera alla lister. Sen behövde jag pappas hjälp att inspektera hur vi skulle göra runt sprickorna som blivit ovanför fönstren lite noggrannare, och han kom fram till att det skulle spacklas så då gjorde han det åt mig.


 Tack snälla pappa <3


Idag kom vi igång med målningen och hann även bli klar, det trodde vi inte. Och så kom Åsa över på fika och erbjöd sig att hjälpa med tapetseringen, så vi hann även börja med det. Hade egentligen trott att det inte skulle bli klart förens till helgen med allt, men nu när Åsa kunde hjälpa så verkar det kunna bli klart redan imorgon. Jag är så tacksam för all hjälp jag får :)


Så här mycket tapet fick vi upp, fan vad snyggt det blir :D


Så imorgon alltså ska jag först träffa studiegruppen i Härnösand, sedan ska jag åka hem och få hjälp med tapetseringen eftersom att Åsa var ledig och sedan ska jag och Lillan åka upp till Malin och hälsa på, blir kanske lite sent då gumman men vi ska ha mys ändå <3 och så sover jag självklart kvar.

Party on!! Total jävla dimma

Lördag 28/11

Party on!!! Ja jag säger då det, hehe har laddat inför den här festen i typ 2 veckor. Förfest hos Oscar sedan Kramm. Heltaggad!!

Jag gjorde iordning mig sedan skjutsade morfar in mig till stan, vi hämtade upp Carro och Henke hos dom och jag intygade Carro om att hon också skulle ha klackskor istället för klackstövlar, när vi kom utanför dörren kom vi fram till att vi skulle frysa om fötterna eftersom att det är väldigt mycket öppet på skorna och för att det hade börjat snöa, typiskt att snön skulle komma just nu när man helst inte ville ha den men det är väl som vanligt. När vi kom till festen var det väl inte så många där och så skulle grabbarna kolla på hockeyn, tråååkigt!! Då kan jag säga att jag kände mig väldigt trögstartad. Men efter ett tag kom jag igång och hade kul, och någon gång där under kvällen blev det lite för mycket för att jag egentligen skulle minnas vad jag riktigt gjorde :P hahah, oturligt nog så fanns det kameror, fast så pinsamt blev det inte tror jag. Äh, jag hade jävligt kul och är så jävla glad att jag inte spydde i alla fall, annars brukar ju det vara en klassiker när det blivit för mycket. Tack i alla fall, hoppas att jag inte var allt för jobbig mot Johan som ledde mig in till Kramm :P och Carro I simply love you a lot, jag hade jätte kul med dig eller rättare sagt har <3


Paaartie!! vi var på gång


Nä, jag har ingen aning om när det började gå utför?! :S


Men det gjorde ju helt klart det!! Usch Johan, jag vill inte veta :P


Älskade vovva

Torsdag 26/11

För ungefär en månad sen var det första gången vi var till veterinären med Önska för hennes konstiga utslag/eksem runt ögonen, det är där det ser värst ut i alla fall men det är även på hakan, mungiporna och nosryggen. Då fick vi antibiotika i form av salva att droppa i ögat, efter 10 dagar var kuren slut men det hade inte blivit nämnvärt bättre. Vi avvaktade ett tag innan vi kontaktade vet. igen, vi fick tid för att göra ett pricktest med blodprov, resultatet blev noll där med hon var inte allergisk mot något. Och så idag har vi gjort ett försök till i att få reda på vad det är för något, nu har de karvat lite hud från de utsatta områdena och skickat iväg på labb (en så kallad biopsi). Och så testar vi ett allergifoder nu och så har hon fått keramikskålar istället för aluminiumskålar, för att utesluta att det kan vara en nickelallergi.

Min stackars lilla gumma :( . Visserligen verkar hon ju inte lida av det, men det ser ju för hemskt ut och ibland kliar hon faktiskt till lite i ögat. Man känner sig så hopplös när man inte vet vad det är för något, veterinären säger ju det med att det skulle ju kännas skönt att få reda på vad det är, och hon tycker om Önska så mycket, helmysig hund säger hon :) det är ju kul att de verkligen också bryr sig om och vill hjälpa mitt lilla hjärta <3.

De fick ge Önska lugnande under biopsin, och sen så blev det ändå ganska djupa hål där de tog bort en bit hud så de har ju fått sy igen också. Kan ju säga att hon såg lite eländig ut sedan, groggy och svullen i anisktet.


Så här kan det se ut när det är som värst


Efter biopsin (hennes nos ser gigantisk ut i den här vinkeln hehe)


Nu vill jag bara att min älskade gumma ska bli bra
Vill inte behöva testa mer, men vill inte gå ovetandes heller
Tänk om det skulle utvecklas och bli värre?
Tänk om hon kanske egentligen lider mer av det än vi märker?
Nä nu får det helt enkelt vara slut med det här eländet!!