Massage-mys

Igår när jag kommit hem lagade Älsklingen mat, supergott var det :) sedan satt vi och myste i soffan en stund, bebis gjorde sig ihågkommen genom att börja sprattla, och älskling fick känna lite för första gången :). Vi skulle egentligen se en film, men så började det att åska så då stängde vi av alla apparater, tände ljus och tog lite glass istället. Innan åskan hade avtagit hade klockan hunnit bli efter tio och vi båda var ganska trötta, så vi gick och la oss och myste i sängen istället en stund innan vi somnade. Rikard smörjde in och masserade min mage, men bebis var lite trött, h*n hade väl redan haft sitt sprattelskov för idag, så det blev bara lite småsprattel som inte kändes så pass mycket att det gick att känna utanpå magen. Så då masserade Rikard min rygg istället, så himla skönt - världens bästa pojkvän har jag :)

Up and Go

Idag har varit en händelserik dag. Först på morgonen klev vi upp och åt frukost, sedan åkte vi ut till Skog, jag hade lämnat min bil där som vanligt för att jag inte orkar köra hem på kvällen. Jag och Lillan tog en promenad och kollade på kossorna. Apropå kossa, så ringde jag till Malin (hahah, du vet att jag älskar dig) och hörde om hon ville åka ner en sväng till Erikshjälpen i Timrå.

Så då åkte jag ner till Malin, vi gick först på marknaden (värdelöst) sedan åkte vi ner till Erikshjälpen (värdelöst). Jaha, sen då!! Nä, så då drog vi på Birsta en sväng :) killarna ditchade oss utanför IKEA och flydde till Biltema, så vi gick in och kollade lite på bebisgrejor, jag hittade spjälsängen som jag vill att vi ska köpa i alla fall. Ja, sedan gick vi och köpte lite annat smått och gott (för 850:-, kaching). Sedan så skulle vi bara in på H&M en snabbis innan vi åkte hem, men gosh vad mycket folk det var överallt, hur kunde vi vara så dumma och åka ner till Birsta en sådan här dag egentligen!! Hur som helst, Malin var tvungen att köpa en ny bh till sina växande bomber :D skulle ha behövt köpa en ny igen jag med men det får bli nästa gång, *squeezing them in*. Jag köpte ett par mammajeans och mammaleggings istället, så sköna, och ett par benvärmare köpte jag ju också.

Nä, nu ska jag inte sitta här och vara osocial. Ska gå ut och kolla vad älsklingen har för sig i köket :)

GaGa

Lady Gaga, är fanimej sjuk, fast det visste vi ju redan :P men sjukt bra är hon med.




Så jävla bra låt, jag blir så peppad av den. Nä nu ska jag träna lite, niice :). Får se om bebis tar ett litet träningspass idag den med, sist när jag tränade så vart det ett väldans sprattel i magen :D

Sprattel och spark

Jag vet inte om det var bebisen som jag vaknade av inatt, eller om det var en av de vanliga kisspauserna som väckte mig. Hur som helst när jag varit på toa och lagt mig i sängen igen kände jag en del sprattel i magen, jag la handen på magen och försökte känna. Efter ett tag kom det en rejäl spark, så det verkligen kändes på min hand (det var första gången). Jag försökte väcka Rikard så att han också kunde känna, det kom två sparkar till, sedan när han väl fått dit handen så var det för sent. Men jag tvivlar på att han hade kommit ihåg att han känt något ändå eftersom att han typ sov :P men det kommer fler tillfällen, det börjar vara livat i magen för det mesta nu!!

Mys-helg med Stina

Hemkommen efter en mys-helg med min bästaste Stina <3. Det var så roligt att träffas, när det var så länge sedan. Jag tog även med mig sista lilla kissemissen med mig upp, och hon fick namnet Siri. Nu trivs de jätte bra tillsammans, Stina är ju världens kattmänniska, så det var ju inte mer än rätt att hon skulle ha en liten katt :).

När jag kommit upp till den lilla men mysiga hålan Gideå, så satte vi oss i soffan och surrade ett tag. Sedan gjorde Stina iordning middagen, en jättegod tacogratäng. Efter maten blev det lite mer skitsnack, sedan kom några kompisar till Stina och så satt vi och spelade "Med andra ord" och åt massa gott in till natten. Stina och jag knäckte de andra tre, såklart!! Och jag lyckades hålla mig borta från den goda brieosten, typ, jag tog bara en liten bit på ett litet kex sedan åt jag bara kex med färskost, som jag ju får äta.

Nä, nu ska det mysas lite med älsklingen resten av kvällen <3 tänk vad man saknar varandra när man är borta från varandra någon dag :)

The Lazy Song

Vad har jag gjort idag?! Inte ett jävla skit vad jag kan komma på, jo jag var in och klippte mig imorse, men sen har jag inte gjort nå speciellt. Det blev en slödag helt enkelt :P

Här har vi kanske världens fulaste video till en jävligt skön slö-sång :D



Fan, han är ju så jävla skön Bruno Mars :) jag satt och lyssnade på hans album igen för några dagar sedan (Doo-Wops & Hooligans) och jag har upptäckt en annan låt som jag tycker är rätt skön. Det är mer att man får energi och känner sig pigg utav den, en rolig upptempo låt.




0:56 "Ah, yeah. Well let me think, let me think, ah what should I do?
So many eager young bunny's that I'd like to pursue.
Now, even now, they're eating out the palm of my hand.
There's only one carrot and they all gotta share it!!"

Surströmming är blää

Eftersom att Rikard fick fel på bilen igår när vi skulle åka ner till H-sand efter ultraljudet, så fick vi ta min bil. Alltså blev jag tvungen att skjutsa ut Rikard till Skog imorse, inte det roligaste. När jag kommit hem fikade jag lite och även fast jag sagt att jag inte skulle somna, så gjorde jag det :P men det var skönt.

Senare följde jag med mamma och mormor in till stan. Först gick jag till klippoteket och beställde en klipptid. Sedan blev det lite shopping. Jag köpte några ljuslyktor som jag ska hänga i trädet ute vid uthuset, det kommer att bli så myspysigt att ha dom tända på höstkvällarna. Jag köpte även en tekanna och sockerskål, för det är också mys på hösten :). Och mamma kunde inte låta bli att köpa en söt overall åt mig eller rättare sagt till lill-bäsen :D. Det är en tunn regntät overall som vi kan ha utanpå någon tjockare dress eller något, och så är det reflexer på den och spöket LABAN :) den kommer nog att kunna användas till april-maj någon gång, såå bra!!

Vi börjar ha ganska mycket här hemma nu till lilla bebisen, som fortfarande inte kommer förens om ca 4,5 månader.

När vi kom hem färgade mamma håret på mig och så gjorde jag mig iordning och åkte ut till Skog igen :) vi blev nämligen bjudna på mat hos svärföräldrarna. De hade surströmmingskväll med två av Rikards fastrar och så farfar då. Barna fick sitta i köket och äta världens godaste fläskfilegryta för att slippa stanken, det var alltså jag, Rikard, Jenny och Oskar. Det var riktigt trevligt och roligt att få träffa allihopa :)

Mom + Dad = Me

Idag var vi på ultraljud!! Vilken häftig upplevelse alltså!!
Vi skulle åka hemifrån kvart i nio för att verkligen vara där i tid, men vi lyckades inte komma iväg riktigt när vi skulle, så vi stressade upp till Sollefteå (denna jävla skit väg). Vi var väl där till tio i tio, halv elva kom barnmorskan ut och ursäktade sig för att det tagit tid och sa att det nog skulle dröja en kvart till. Så till elva fick vi komma in, och gissa om man var spänd då?! Tänk om hon hade sagt att det inte fanns något där liksom!!

Men så fort hon förde ultraljudsapparaten över magen såg man EN liten och livlig bebis på bildskärmen.. VAA!! Det kändes så sjukt, där på bildskärmen sprattlade en liten bebis och den är alltså i min mage :) jaa, det är en jävla känsla!! En annan underbar syn och känsla var att se reaktionen hos älsklingen, han tog mig i handen och vände sig mot mig med världens leende och sa "vad häftigt, tänk där är våran lilla bebis". Någon lyckotår rann ner för min kind, jag fick behärska mig för att inte börja toklipa. Allt såg bra ut och alla måtten stämde, så vårat BF-datum ändrades inget.


Här är vårat lilla hjärta <3




Du är i vecka 19.
Du har gått 18 fulla veckor och 4 fulla dagar (v18+4).
Du är i 4:e kalendermånaden.
Du är i 5:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester två.
Beräknat förlossningsdatum Fre 13 jan 2012
Du har 149 dagar kvar till beräknad förlossning.



Fostret: Små, ljusa hårstrån så kallade lanugohår täcker kroppen och till och med undersidan av fötterna. Det fina fjunet kan finnas kvar på vissa delar av kroppen efter födseln, t.ex på ovansidan av öronen. Ögonbrynen och ögonfransarna börjar markeras och på barnets fingertoppar finns helt unika fingeravtryck. Benen har nu kommit ifatt och är i rätt proportion till kroppen. Barnet ser ut som en färdig människa, i miniatyr.






Sparkar?


Det bara måste ha varit sparkar jag kände inatt. Jag har aldrig känt något liknande, det var som en stor bubbla som steg uppåt och sprack eller ja, det går inte att beskriva riktigt hur det kändes. Men en sak kan jag i alla fall säga, det är en konstig men jävligt häftig känsla!!

Älskar den lilla bebisen <3 som börjar bli mer och mer verklig.

Längtar till RUL den 16/8, då kommer det verkligen bli verklighet, att det växer ett litet liv i magen!!