Glada Hudik :)

Torsdag 26/3

Hm, 3 timmars sömn inatt, trevligt! Aja, i alla fall så var jag tvungen att kliva upp 6.00 för mamma och jag skulle ner med kattjäveln till veterinärkliniken i Hudiksvall, uräkta ordvalet men jag blir så less det är tredje gången han opereras för detta öga och det kostade idag 2000:- tack vare att mamma har försäkring på han, pengar jag känner just nu att jag aldrig skulle kunna lägga ut på en katt (men jag vet ju inte hur det skulle vara i ett annat läge) , fast jag är ju en riktig hundmänniska så jag vet nog inte om jag någonsin skulle skaffa katt. I vilket fall så lämnade vi honom där då sen åkte jag och mamma in på stan, men då var klockan bara 9.00 så då gick vi på Donken och tog en kaffe, sen när vi kände oss klara med det så var klockan forfarande bara 9.30 så då gick vi in på konsum och bara strosa runt (kändes knäppt men aja :D). Sen gick vi på Jysk och Dollar store och kollade när de hade öppnat, och jag köpte lite onödigt skit typ lotion och sånt.

Sen äntligen åkte vi till gallerian, och där spenderades det, ajaj man kunde ju nästan tro att pengarna brann i plånboken, hm jag känner mest att det svider men jag är jätte nöjd med mina inköp :) ska man skratta eller gråta? Förhoppningsvis var det där något jag hade råd att unna mig, att jag verkligen får det där jobbet, då känns det inte lika illa att man gjorde av med närmare 2000:- idag :/


Kofta, top, skärp, armband, trosor, skjorta, tre klänningar


Det är jobbigt att shoppa :P hahah, närå. Vi lämnade alla påsar i bilen sen gick vi och åt på en Thai restaurang, som mammas kusin äger, det var jätte gott med friterade räkor och kyckling och ALLT muums. Det var i alla fall skönt att få sätta sig ner och pusta ut lite grann och få mat i magen innan vi åkte och hämtade katten och for hem.

Och inte nog med det så har vi tränat idag med, fast jag var egentligen inte så jätte pigg på det tack vare min sömnbrist och min inte brist på shopping :P men efter en liten tupplur på soffan fick dom med mej (tur man peppar varandra), och så körde jag järnet på träningen, så man kan ju hoppas att jag får sova gott i natt i alla fall, det skulle vara konstigt om jag hade några problem att somna.

Men men, nu ska jag sukta lite efter hetingen :P hahah, och då menar jag Edward inte Robert Pattinson för det är tyvärr en jäkla skillnad, men jag kan ju gissa att jag inte kommer somna även fast jag redan har sett den :) förresten så är det 238 dagar kvar till New Moon kommer på film och 460 dagar till Eclipse, det är ganska länge men ändå något att se fram emot, hoppas att de filmerna blir ännu bättre nu när de har en bättre budget att hålla sig med. God Natt!!

Postat av: Elin

Tack =) joo det är bra här sj då?? Kraam

2009-03-30 11:01:42
URL: http://absolutelin.blogg.se/
Postat av: Anonym

Vart har du köpt den ljusblåa klänningen? och den svart lila?

2009-03-30 11:13:43
Postat av: jessica

Jaså? vilken tur att ja inte följde strömmen där då ^^ men jag älskar min telefon som jag har nu :) hihi

2009-04-01 13:30:21
URL: http://jessciawikberg.blogg.se/
Postat av: Malin

Du förrseten vilken fin sida:D

2009-04-02 16:29:43
URL: http://shedevilmalin.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: