Technicus

Idag har vi varit på Technicus med skolan, det låter kanske roligare än det var. Visst det var ganska roligt, bättre än vanliga tråkiga matteföreläsningar med tråkgubben iaf. Vi var 3 "lärare" i varje grupp och fick en grupp på 5 barn, och så skulle vi gå till 4 olika stationer där vi klädde ut oss och presenterade de gamla räknesätten Egyptiernas, Romarnas, Maya-indianernas och Babyloniernas och så fick barnen räkna och skriva olika tal så som det gjordes förr. Så nu har man den uppgiften bortgjord iaf och det gick ändå hyffsat bra även fast vi inte var förberedda på att vi skulle ha haft med oss historik och uppgifter till barnen (våran lärare sa att vi i stort sett inte behövde vara förberedda ett smack, det viktigaste var att vi skulle vara där - men så var då inte fallet!!)

Ikväll blir det bio :) vi ska se Iron man 2 (tror jag det var iaf ;D). Det var ett tag sen man var ner till Härnösand och gick på bio nu, vi var iofs och såg på bio för ett tag sedan men det var i Kramfors :/ dålig biograf och konstig film.

Postat av: Madde

Hej vännen!

Det är jätte gulligt sagt av dig och väldigt roligt att höra! Du ska veta att jag alltid kommer att finnas för dig, oavsett om vi skulle bo grannar eller på varsitt håll i världen!

Snart så träffas vi igen, ska bli så grymt kul!

Hoppas att du får en riktigt underbar dag med släkt och familj idag och med Rikard :)

Kram

2010-04-29 12:47:01
URL: http://macb.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: