Örnsköldsvik - Filmmaraton

Torsdag 27/8

Idag har jag fått träffa mina tjejer :) gud, så länge sen det var att vi träffades så här allihopa (nästan allihop, Maja fattades). Jag mötte upp Madde på stan i Övik vid ett på dagen ungefär och så gick vi och köpte en blomma till Stina, för hon har ju trots allt fyllt år, fast det var ju ett ganska bra tag sen nu men ändå :P. Sen åkte vi hem till Stina, satt och snacka massa skit ett tag, sen gjorde vi oss iordning lite grann och så åkte vi in till stan igen. Vi åt finpizza på Il Padrino, ska jag våga berätta vad pizzan kostade :S njaae, eller hm, 110 kanske? Men den var verkligen jäätte jätte god, och dessutom är det en väldigt fin och mysig restaurang. Jaja, vi är väl knäpp :P so what!?

Efter det så gick vi och hyrde film på Hemmakväll, det vart 5 halvgamla men bra filmer för 100:- . När vi kom hem så bytte vi om till myskläder och kröp ner i soffan och började kolla på "Step up", sen kollade vi på tvåan och när den var slut var klockan närmare tolv tror jag, och Stina skulle ju upp och jobba dagen efter så då sa hon god natt.

Madde och jag tänkte att vi kunde ju i alla fall kolla på "P.S. I love you" innan vi går och lägger oss också :) Oh my, vad het och vilken man han är Jeffrey Dean Morgan, i alla fall i den filmen ;). Vi tog även några glas vin som vi ju hade köpt idag, som vi glömde tidigare :P men bättre sent än aldrig säg, hahah. När den filmen också var slut, så tänkte vi nog verkligen gå och lägga oss, men sen blev det att vi även såg "The perfect man" som bland annat Hillary Duff och "Mr Big" spelar i. Och den var också bra, asså jag har ju sett alla förut men det är ändå kul att se igen. Men efter den filmen gick vi faktiskt och la oss, då var väl klockan två, det var ju inte så farligt sent ändå.


Det var i alla fall väldigt kul att bara ta det lungt såhär också, annars brukar det ju vara lite mer röj när vi träffas. Men nu var det ju en torsdag dessutom. Fast nästa gång blir det väl inte lika lungt :P. Kanske ska upp till Stina själv här om någon vecka på någon fest plus att vi pratade om att kunna slå följe ner till Sthlm, Stina skulle träffa Antonia tror jag, och jag ska träffa Sarah och Nina. Och då tänkte vi att vi kunde passa på att träffas vi tre där nere också då, och gå ut och festa o ha kul :D


"The biggest adventure you can take is to live the life of your dreams."





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: