Älskade vovva

Torsdag 26/11

För ungefär en månad sen var det första gången vi var till veterinären med Önska för hennes konstiga utslag/eksem runt ögonen, det är där det ser värst ut i alla fall men det är även på hakan, mungiporna och nosryggen. Då fick vi antibiotika i form av salva att droppa i ögat, efter 10 dagar var kuren slut men det hade inte blivit nämnvärt bättre. Vi avvaktade ett tag innan vi kontaktade vet. igen, vi fick tid för att göra ett pricktest med blodprov, resultatet blev noll där med hon var inte allergisk mot något. Och så idag har vi gjort ett försök till i att få reda på vad det är för något, nu har de karvat lite hud från de utsatta områdena och skickat iväg på labb (en så kallad biopsi). Och så testar vi ett allergifoder nu och så har hon fått keramikskålar istället för aluminiumskålar, för att utesluta att det kan vara en nickelallergi.

Min stackars lilla gumma :( . Visserligen verkar hon ju inte lida av det, men det ser ju för hemskt ut och ibland kliar hon faktiskt till lite i ögat. Man känner sig så hopplös när man inte vet vad det är för något, veterinären säger ju det med att det skulle ju kännas skönt att få reda på vad det är, och hon tycker om Önska så mycket, helmysig hund säger hon :) det är ju kul att de verkligen också bryr sig om och vill hjälpa mitt lilla hjärta <3.

De fick ge Önska lugnande under biopsin, och sen så blev det ändå ganska djupa hål där de tog bort en bit hud så de har ju fått sy igen också. Kan ju säga att hon såg lite eländig ut sedan, groggy och svullen i anisktet.


Så här kan det se ut när det är som värst


Efter biopsin (hennes nos ser gigantisk ut i den här vinkeln hehe)


Nu vill jag bara att min älskade gumma ska bli bra
Vill inte behöva testa mer, men vill inte gå ovetandes heller
Tänk om det skulle utvecklas och bli värre?
Tänk om hon kanske egentligen lider mer av det än vi märker?
Nä nu får det helt enkelt vara slut med det här eländet!!


Postat av: jessica

Men huga gumman :( hoppas ni får reda på vad det är så att det blir bättre.

håller tummar o tassar här :D

2009-12-05 15:24:03
URL: http://jessciawikberg.blogg.se/
Postat av: Elin

Huuga stackarn =( Hoppas det ordnar till sig!!

2009-12-10 07:34:13
URL: http://theperfectmother.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: