Vet. och optikern

Måndag 23/2

Idag var jag och mormor ner till Härnösand. Elvis, våran perserkatt, hade tid hos veterinären 10:45. Det var en efterkoll sedan hans operation i ögat (hornhinneskada som ledde till herpes i ögat.. låter äckligt, jag vet) och sist vi var där så såg det bra ut och var i stort sett läkt, men nu hade han blodkärl som ledde ner mot ärret mitt över pupillen vilket brukar vara bra för då leds ju syre ner så att det läker riktigt. Men nu hade han även som en blodfläck över ärret som såg lite mysko ut, och det var det, han hade tydligen fått en liten infektion så nu går han på antibiotika igen, en droppe i ögat 3 ggr dagligen plus att han sen därimellan ska ha något som heter Zilkeye som smörjer och återfuktar ögat, det betyder att han ska droppas i ögat ca 6 ggr om dagen vilket är väldigt drygt :/ . Men men, det blir bra i alla fall.

Medans veterinärmottagningen direktreglerade betalningen mot vårat försäkringsbolag (tar ca 30-60 min) gick jag och mormor på stan, tog en fika gjorde vi med. Jag (rättare sagt mormor) köpte ett par byxor, en mascara, en sommarklänning och solglasögon.. åh, jag vill ha sommar ju :)

Sen hade jag tid hos optikern, gjorde en ny synkoll. Jag har ett par glasögon som jag inte har andvänt så mycket och de skaffade jag år 03 så det kändes som bra att göra en ny synkoll så att de stämmer, men de gjorde de ju tydligen inte. Jag hade fått bättre syn på mitt högeröga, men vänster var samma, och fan vad jag ser dåligt på det ögat jämfört med höger.. usch. Så nu har jag i alla fall bestämt mig för ett par glasögon som redan är beställda då, men det andra paret har jag inte valt, det är ju jätte svårt att välja så jag ska tillbaka någon gång senare i veckan och bestämma mig för ett par.

Efter det så var vi på väg hem, var bara tvungen att åka upp tillbaka till vet. och betala, sen åkte vi och köpte hundmat, och så svängde vi in i Älandsbro och köpte lite mjölk mm. Sen var det hem äntligen,




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: