Händelserik dag

Ja idag har det hänt så mycket att man nästan blir slut i huvet :S

Jag och Katja skulle åka varsin bil ner till Härnösand och ta en fika och gå i några affärer, så ringde jag henne på morron och sa att jag kan ju åka efter henne ner så hon slapp gå från där hon skulle parkera bilen nu när det var så kallt.
Så jag åkte till henne och ställde mig utanför deras utfart, sen stog jag och vänta på att hon skulle köra ut framför mig och lagom när hon svänger ut så börjar hennes bil krångla och sen dog den, nästan mitt i vägen på en ändå ganska stor väg. Sen ville den inte starta igen, men till slut fick vi i alla fall in den helt i vägrenen. Men vi ville ju inte lämna den där, så vi försökte starta den om och om igen, men icke! Fans jävla biljävel säger man då!!!! Men det vart ju inte bättre av det heller. Aja, så då ringde jag morfar som kom dit och också försökte starta den, vi hade ju såklart också konstaterat att det var batteriet men han sa att det måste vara något annat med, så det skulle antagligen inte hjälpa om vi skaffade fram några startkablar heller. JAHA, så då blev det att putta bilen tillbaka, vilket inte var så lätt som det kanske låter. Det var halt, lite uppför och sen precis vid infarten var det som en jävla iskant som den skulle över med. Faan vad vi jävlades, vi var nära på att ge upp när vi inte fick den över iskanten, men så tog vi lite nya krafter och gav oss fan på att vi skulle få över den, och till slut även fast det verkade som att den inte rörde sig en millimeter så fick vi över den.. YEESS!! Så lämnade vi den skitbilen så åkte vi min (eller egentligen mammas) lilla söta blåa turbo Beetle istället.

Och sen andra händelsen, hmm jaa. Jag köpte en iPhone när jag var i USA som jag tyckte var jätte behändig då, men nu när jag har kommit hem så har jag inte riktigt andvändning för den och den är ändå ganska dyr i månaden, så jag la ut den på blocket. Och dan efter (igår) då ringde det en tjej som undra om den fanns kvar, ja sa jag, och sen berätta hon att hon ringde från Mix Megapol och att de just nu sänder ett program som heter Vinterfyndet som är ett samarbete med Blocket. I alla fall går det ut på att folk skickar ett mejl och berättar vad de fick i julklapp men vad de egentligen ville ha, och då kan de vinna det de ville ha. Så då var det en som hade önskat sig en iPhone och då fråga hon om hon fick köpa min, och jag fattade inte riktigt vad fan det där handlade om men jag sa ja, och hon sa då att det är inget lurt med det alls det enda är att de i sånna fall ville att jag skulle vara med i radion. Ehhh, näääe skulle inte tro det va, sa jag då, men då sa hon att det bara skulle ta typ 3-4 minuter och att hon bara skulle fråga varför jag sålde den typ. Okej sa jag till slut, för va faan jag ville ju få den sålt.
Så idag ringde hon igen då ca en halvtimme innan sändningen och kollade att allt var lungt och berättade hur det skulle gå till som och sådär. Sen gick jag runt med Katja på stan då och väntade och var lite nervös :P sen ringde hon igen och pratade lite sen sa hon att vi går in i sändning om en minut. Ja sen så var det i sort sett klart, och det var ju inte så farligt, och jag vart 6200:- rikare!! NICE :)

Sen efter det vart allt lite lugnare, jag drev runt själv på stan och väntade på att tiden skulle gå för jag hade en tid hos veterinären kl 16:15 med Önska, en vaccinering bara. När vi väl var där så brukar de ju kolla att chippet sitter kvar, men vi hittade det inte och de är ju inte omöjligt att det skulle vara borta, faaan jag hade ju ingen lust att betala den summan just nu eller inte alls för den delen. Men så kollade vi igen senare med en annan grej och då hittade vi chippet, det satt i vänstra skuldran, hoppas den sitter kvar där nu då eller så nästa gång kanske den sitter uti svanstippen. Fatta att det faktiskt har hänt nån hund nån gång, man sätter ju chippet med en läskigt stor kanyl i nacken på hunden och det är ju tänk att den ska sitta kvar där men ibland vandrar det en bit innan det fastnar nån vävnad runt den, men fan enda ut till svanstippen lite lustigt är ju det också. Sen så var veterinären så snäll och trevlig så att jag fick lite rabatt för att jag har praktiserat där förut :) då blir man GLAD.

Sen bar det iväg hem, och så såg i stort sett min dag ut idag :P och nu är jag så jävla trött så nu ska jag gå och däcka i min underbart sköna säng <3

Natti natti ;)




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: