Kåta? ;)

Nu får det typ bli som ett litet sammandrag av det som hänt i helgen och idag, för bloggen har inte riktigt velat fungera som den ska för mig i helgen men nu verkar det fungera. Och eftersom jag inte har laddat upp några bilder får det här bli ett inlägg med åtminstone ett par bilder dårå.

På lördagkväll vart det i alla fall att vi gick över till grannen och satt där och var kåta.... ehh nä jag menar att vi satt där i deras kåta :P och grillade lite korv och drack någon öl och groggade.



Grillning i kåtan


Mamma och bror


Pappa och jag


Och även Önska var där, hon tyckte det var jätte mysigt med elden


Sen på söndag "morgon" kommer vovven och väcker mig och är jätte busig, så till slut makade jag mig upp ur sängen och gick ut och lekte med henne en sväng.

Önska älskar att tugga på sin boll


Hon brukar även springa runt med den, ser lite fel ut då den är lite stor


Sen på kvällssidan drog jag ut brorsan på en promenad med hunden, tyckte han behövde lite friskluft. Fan ungen sitter ju inne vid sin dator typ hela tiden, han kan till och med glömma bort att äta så jävla inne är han i sitt spel.

Nöörden
och nr 2
Min busiga underbara söta älskvovve <3 hihi



På söndagkväll ringde Emelie mig och frågade om jag ville med ut och rida, och det ville jag ju jätte gärna. Det är något jag saknar grymt mycket, jag vill gärna skaffa mig en häst igen, men det är så mycket jobb och pengar. Så det får nog bli senare i sådana fall. Det var i alla fall super kul att få rida igen, och nu ska jag väl börja rida Adde ganska ofta, både bra för han att få komma ut, Emelie får sällskap och jag får hålla på med något som jag tycker om jätte mycket. Fast nu var det ju 2 år sedan jag red mycket, jag har nog ridit någon gång efter jag slutade rida Adel, men asså fan det känns att det var länge sedan, har sån träningsvärk i muskler jag inte ens visste fanns (eller jo om jag tänker efter så vet jag väl, men det kommer jag inte riktigt ihåg :P)

Ja och idag hade jag min första dag på skolan, ska bli lågstadielärare... tänka sig :P så nu har vi i alla fall introduktion och då så kallad "innevecka" eftersom att studierna kommer ske på distans, men man är där en vecka i månaden. Hehe som lärarna sa "efter idag kommer ni nog känna det som att ni visste mer innan ni kom hit", det proppades in massa information så man vart alldeles tom i huvudet. Och sen visades vi runt på campus, men imorgon blir det lite mer uppdelat så att man är med sin klass och börjar lite smått med studierna. Sedan på kvällarna i veckan kommer studentkåren ha lite aktiviteter, det ska nog bli kul det. Men ändå så känns allt lite vemodigt, men det är väl normalt.

Nu ska jag ta och gå ut med min vovve innan hon bajsar på sig här :P
Hej då!!





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: