Cruising

Lördag 30/5

Klev upp ganska tidigt imorse och sen så åkte vi till båten, Anna, Joan och kussarna skulle komma och få följa med på en liten tur. Och underbart väder hade vi - jag låg och solade fram på nästan hela tiden (ja, jag glömde smörja in mig och ja, jag blev bränd :P ). Vi tog en sväng bort åt Höga kusten bron, sedan bestämde vi oss för att försöka lägga till på Vargön och grilla lite korv. Och efter lite om och men så hade vi lyckats lägga till med stor aset så att det gick att gå i land. Jag och Johanna kastade lite pinnar åt Önska, fast det slutade med att vi också tog oss ett dopp. Och visst det var kallt, men fan så skönt ändå, när det var så helvetes varmt i luften så.


Lite niice eller?

Sedan var det bara till för mig att skynda mig hem och göra mig iordning för att åka upp till Malin, vi förfestade lite där och Daniel klagade på min fina man-tar-vad-man-har drink (blåbärslättdryck, sockerdricka och hallon sprit) asså jag tycker faktiskt att den var okej ändå, man får ju inte vara så himla kinkig, värre är det väl att dricka något som ser ut som att det har varit in och vänt i magen igen :P usch. Jag kommer inte riktigt ihåg vilken tid vi åkte in till cruisingen sen men trevligt var det även där i alla fall ;) ;). Åkte hem gjorde vi vid halv 2 ungefär. Och så sov jag på soffan, fick ju inte världens bästa sömn precis, det blev ju ap varmt på morgonen.

Postat av: Madde

Tckar :) Nja, det blev ganska lugnt för min del.. hade inte råd att köpa något efter middagen.. men vinet till maten räckte gott och väl hela kvällen, och kul hade jag kan jag lova =) var en av mina bästa kvällar! kram

2009-06-03 19:26:07
Postat av: jessica

Det blev astufft :D Tack så mkt :D

2009-06-03 21:17:32
URL: http://jessciawikberg.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: