Stadsfest

Lördag 13/6

Det vart att man drog sig in till Kramfors stadsfest, hm vilket skämt. Ja, så säger man väl nästan alltid, men det känns som så onödigt att göra av med pengar på att gå in där, speciellt i år när det var så dåligt väder. Det är ju oftast förfesterna som är roligast.

 

I alla fall så vart jag påhoppad imorse, hörde att någon kom in genom dörren och trodde att det var mamma, sen rätt som det var så kom Madde skrikandes och hoppade på mig i sängen. jag vart faktiskt lite rädd!! :P Vi hade bestämt att hon skulle komma till mig, men jag trodde hon skulle ringa mig när hon var på väg så jag kunde kliva upp och möta henne vid bussen, men då tyckte hon att det var roligare att komma och väcka mig sådär :D och det var det. Så när jag hade klivit upp vart det lite skitsnack och sådär, sen åkte vi in till K-fors och hälsade på Carro som jobbade på Gladan, hade tänkt att där men då var det så tråkigt utbud så vi gick till Träffen och åt istället. Och det var som tur jätte gott, och man blev jätte mätt. Sen åkte vi hem så började jag göra mig iordning, sen vid fem gick Madde till bussen och mamma kom och hämtade mig så åkte vi ner till båten. Så det var i alla fall förfest på båten in till Kramfors med morsan och grannkärringen som gällde :D heheh, och det var faktiskt rätt skoj. Och mamma (drinkfixaren nr1 :P) hade gjort Mögel, en asgod drink på vodka, blå curaco och red bull.

 


Blev inte kvar så länge heller, jag och Malin åkte och delade på en kebabrulle på Sylos som vi åt i bilen för det började regna, sen åkte vi ner till båten en sväng, och eftersom att det inte kändes så lockande att åka tillbaka då det regnade så åkte jag med Malin upp till Sollefteå :)




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: