Hellre klackskor än gummistövlar

Måndag 16/11

Så nervös jag har varit, det behövde jag ju inte vara :). Det var min första dag på praktiken på Grämestaskolan idag, lågstadieklass. Alla barnen verkar så snälla så, och min llu är jätte bra :) så nu känns det mycket bättre.

Vad har jag annars gjort idag då? Rubriken? hehe, jag gick på en promenad med hundarna och tänkte att nä nu jävlar ska jag inte bli blöt och jävlig, så jag tog på mig regnjacka och byxor och bestämde mig även för att ta på mig gummistövlar eftersom att vägen här är så jävla lerig. Ajjj det var det värsta jag gjort (överdrift :P) hur fan kan man gå i gummistövlar, allvarligt jag hade nästan skavsår när jag kom hem. Faan jag har inte ens några klackskor som jag får direkt skavsår av, nästan så att man hellre går en lång promenad i ett par sånna, fast de hjälper ju inte mot leran och vattenpölarna :P

Nä, nu börjar jag nog bli trött igen. Jag råkade somna i 2 timmar när jag kom hem, utmattad av min egna stress sen dagen innan. Har kommit fram till att jag har lite av en psykisk störning eller beteende problem, asså ångesten jag får är ju inte normalt, jag tänker för mycket och hakar upp mig på saker.

Ja just det ja, jag har gjort en ny design också, visst blev den väl ganska fin? :) 

God Natt mina sötnosar ;)

Postat av: Malin

vilken mysig vinter blogg:D

2009-11-17 23:28:28
URL: http://watchingoverme.blogg.se/
Postat av: Elin

Vad fin blogg du gjort =)

2009-11-18 22:41:19
URL: http://theperfectmother.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: