Change again

Tisdag 8/9

Gud vad lat jag är känns det som, hur jobbigt är det egentligen att skriva? Jag har tänkt skriva något inlägg ett antal gånger, men sen har jag antingen gjort något annat, glömt bort eller inte orkat. Fast i och för sig har jag ju inte suttit så mycket vid datorn.

Typ hela förra veckan var jag i Härnösand. Jag började ju i skolan den 31/8 och så tänkte jag att det kunde vara skönt att slippa pendla första veckan, så jag sovde hos farmor. Och en dag hos faster och kusinerna :)


Vad mer? Jo jag följde med Carro på en fest en sväng :) det var skojj. Vi sjöng lite Sing star och "pinkade i kors". Njae, det var så att det var någon kille som sa "Undra varför tjejer går på toa tillsammans, asså vad gör de? Killar går ju aldrig på toa tillsammans." då sa jag "Nähä, varifrån har man fått uttrycket 'pinka i kors' ifrån då? Inte fan är det från tjejer iaf." och sen förklarade vi att det var för att snacka skit som tjejer går på toa tillsammans.

Och så har jag bytt färg på designen och en bild, som kanske syns (om man tänker på det iaf) :P jag blev less på den rosaaktiga färgen. Får se hur länge den här blir kvar innan jag blir less, eller det börjar klia i fingrarna och huvudet efter att få klura med någon nya design.


“Make the most of yourself, for that is all there is of you.”





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: