Bakisdag

Roligt för alla som är bakis :D tänkte mest på dig Malin :P. Nä, fan tycker synd om dig, kan inte tänka mig hur det är att må så dåligt dagen efter. Det är skönt att man aldrig blir riktigt bakis, det blir jag bara om jag har varit riktigt för full, annars kan jag som värst ha lite ont i huvudet eller känna mig lite halvstinn på någotvis.

Med tanke på att vi inte gick och la oss fören någon gång efter 3 så tycker jag att vi var uppe rätt tidigt när vi var uppe redan vid 11. Nina hade varit vaken längre än mig och Rikard, jag hörde när hon smög in och hämtade min dator och satte sig med den i köket. Sen klev jag som sagt upp vid 11, så började vi plocka undan i köket och strax efter kom Rikard och hjälpte till, så det gick ganska fort att få undan allt och man kunde nästan tro att det inte hade varit fest här dagen innan :D Tack så mycket för hjälpen mina sötnosar :)

Sedan skjutsade jag Nina till bussen i Lunde. Busschauffören höll nästan på att se till så hon hade kunnat missa sin buss. Nina förklarade att hon bara hade bokat biljett från Sundsvall till Stockholm och att hon skulle hoppa på bussen och betala härifrån till Sundsvall, då hörde han nog bara att hon skulle till Sundsvall så då sa att hon skulle ta nästa buss som kommer om 20 minuter och så var han på väg att åka på en gång, men då stoppade vi han och förklarade igen och då sa han: "Jahaja, men då ska du åka med den här bussen ja". Vilket pucko!! Aja, det gick ju bra till slut.

Nästa gång vi träffas är det väl min tur att åka och hälsa på Nina i sommar, vi funderade på att kunna dra ihop lite folk och ha en dag på Grönan eller något sådant :) det skulle vara kul, får se hur det blir med annat i sommar. Familjen har iaf halvt planerat att åka med båten ner till sommarstugan i Norrköping, och då ska väl jag iaf följa med en av vägarna och kanske ta buss den andra vägen. We'll see!!




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: