Fredagsmys

Nina kom och hälsade på från Stockholm. Så kul att äntligen få träffas igen, det var lite över ett år sedan jag var ner och hälsade på henne innan hon skulle åka tillbaka till USA, vi träffades där när vi var au-pairer.

Hon kom med bussen till Kramfors runt fem, så hon hann få se lite grann av storstaden innan vi åkte hem och vi passade även på att gå och inhandla lite alkohol inför morgondagen :) Hehe, ni skulle ha sett minen på henne när vi for förbi Dollar store :D som på ett litet barn ungefär "Åh, har ni det här?! Dit måste vi åka imorgon!!" så jag lovade ju såklart att vi skulle åka dit imorgon.

Sedan när vi kom hem så blev det ju så att man var tvungen att sitta och prata i kapp om det som har hänt sen sist och sådär. Det blev tacopaj till middag och lite vitt vin till det :) gott. Nina hade även med sig en flaska rött, och det gick väl ner ett eller två glas av den flaskan med :) så man var lite sådär lagom mysig när Rikard kom sedan, då var det ju rätt sent men vi satt och pratade ett tag till sedan gick vi alla och la oss.





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: