Sommarkänslor!!

Nämen HEJ!! Det var ett tag sen, nu har jag iaf fixat med designen och nu känns det såå sommar här på bloggen. Så nu kanske det blir att man skriver lite oftare, får väl se hur det blir med det :P

Igår var en hyffsat lugn och skön dag, jag gick bara i skolan mellan 10:15 - 12:00. Sen när jag kom hem så hade mamma fixat med lunch och efter det tog vi en promenad i det härliga vädret. Snacka om att man får mycket mera motivation till att gå ut och gå lite längre promenader när det är fint väder och man bara känner... SOMMAREN ÄR PÅ VÄG!! :) iförrgår hade Rikard med sig jordgubbar och det kändes ju också sådär himla somrigt!

Sen så var jag varit på kalas igår :) min söta kusin Johanna fyllde 11 år. Gumman då, hon saknar sin kusin som hon ser upp till så mycket och som hon så gärna vill åka och hälsa på. Ja det är smickrande :). Vi var där enda tills det var dags för de små barnen att gå och lägga sig (oj, vilket gnäll det var då) så när Leo hade gjort sig iordning för sängen så fick jag läsa en saga för honom, det var lite kul speciellt när han ville att jag skulle förklara till bilderna.

"Tuffe Traktor kör alltid så långsamt och Sporty Sportbil brukar reta honom för det, men så var det en dag som det regnade och blev lerigt. Sporty Sportbil körde som vanligt för fort, så han fick sladd och hamnade nere i dammen. Då fick Tuffe Traktor hjälpa honom upp och då sa Tuffe Traktor:
-TUT! TUT! Det är inte alltid den som kör snabbast som är bäst!"

Där fick ni en väldigt kort sammanfattning, hehe vilken rolig saga va?


Nä, nog för idag. Nu hann ju klockan bli 2 ändå :/ jävla skit!
GOD NATT!!




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: