Surströmming är blää

Eftersom att Rikard fick fel på bilen igår när vi skulle åka ner till H-sand efter ultraljudet, så fick vi ta min bil. Alltså blev jag tvungen att skjutsa ut Rikard till Skog imorse, inte det roligaste. När jag kommit hem fikade jag lite och även fast jag sagt att jag inte skulle somna, så gjorde jag det :P men det var skönt.

Senare följde jag med mamma och mormor in till stan. Först gick jag till klippoteket och beställde en klipptid. Sedan blev det lite shopping. Jag köpte några ljuslyktor som jag ska hänga i trädet ute vid uthuset, det kommer att bli så myspysigt att ha dom tända på höstkvällarna. Jag köpte även en tekanna och sockerskål, för det är också mys på hösten :). Och mamma kunde inte låta bli att köpa en söt overall åt mig eller rättare sagt till lill-bäsen :D. Det är en tunn regntät overall som vi kan ha utanpå någon tjockare dress eller något, och så är det reflexer på den och spöket LABAN :) den kommer nog att kunna användas till april-maj någon gång, såå bra!!

Vi börjar ha ganska mycket här hemma nu till lilla bebisen, som fortfarande inte kommer förens om ca 4,5 månader.

När vi kom hem färgade mamma håret på mig och så gjorde jag mig iordning och åkte ut till Skog igen :) vi blev nämligen bjudna på mat hos svärföräldrarna. De hade surströmmingskväll med två av Rikards fastrar och så farfar då. Barna fick sitta i köket och äta världens godaste fläskfilegryta för att slippa stanken, det var alltså jag, Rikard, Jenny och Oskar. Det var riktigt trevligt och roligt att få träffa allihopa :)




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: