Stora grabben

Tänk så stor han har blivit, våran lilla grabb :P samtidigt som det är kul att han växer och utvecklas så blir man ju lite halvt skräckslagen över vad fort det går, här gäller det att hänga med så att man inte missar något :) Idag är han hela fyra veckor "gammal" och har växt och utvecklats en hel del.

Igår var vi till BVC, allt såg bra ut och han vägde så mycket som 4340g och är nu 54cm lång. Tyckte väl att han börjat kännas tung och att kläderna i strl 50 börjat på att vara lite tajta, så det blir helt enkelt till att rensa ut lite ur "garderoben". Sedan så kollades sådant som bebisar brukar kunna göra vid en månads ålder, bl a. skapa ögonkontakt och följa rörande föremål, även där fick han en stämpel OK! :D

Som sagt så märks det även hemma att han är inne i en tillväxtsfas, han äter och äter och äter!! Han säger åt brösten att göra mer mjölk, för nu håller han på att bli stor grabb!! Han har fått så goa bebiskinder och halvknubbislår :). En annan sak som jag har märkt är att på morgonen/förmiddagen när vi är pigga och har det lugnt och skönt, kan han även passa på att le och skratta åt sin knasiga mamma som säger massa knasiga saker och gör massa knasiga miner :D åhh, det är så underbart att se!!




Postat av: Madde

Så söt han är lilla Edwin! :) Hoppas att allt går bra för er och att ni har kommit in i familje livet :) Och grattis till er förlovning! :) Kramar!!

2012-02-17 14:36:58
URL: http://fashioningold.wordpress.com
Postat av: Birgitta

vilken fin blogg du har! Kul att följa eran vardag oxå.=) Hoppas att ni alla mår bra.=)

2012-02-18 10:39:38
URL: http://gittzki.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: