Midsommarfirande i Fjälby

Hej och hå!! Det går bra med bloggandet här alltså :P Nu testar jag att blogga via mobilen :) det verkar ju funka, förutom att det känns lite halvdrygt att skriva en massa såhär. Fast det går väl an om man ska göra något kortis-inlägg.

Well, well!! I alla fall så gjorde vi en tripp ner till sommarstugan som ligger på landet i Enköping. Det blev en hel del stopp på vägen kan jag säga. Det tar helt klart mycket längre tid att resa med en bebis. Men det gick ganska bra ändå :)

Vi hade det i alla fall jättebra. Det var väldigt mysigt och det känns kul att ha varit där med Edwin åtminstone en gång medans stugan fortfarande finns kvar i släkten. Det kanske blir någon fler gång, vad vet man. Det är lite roligt när man tänker på det såhär, vi harbrukat vara nere där en gång per år sedan jag var lill-liten alltså. Så det finns som sagt en hel del minnen :)


Hah!! Det gick ju till och med att ladda upp bilder såhär via mobilen. Men det var bökigt, det bästa skulle väl vara om de skulle vilja komma med en app för android.




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: